Login/Registracija

Ne staju na DRUGOM DETETU: “Prisustvovaću POROĐAJU, to je najlepši čin“ kaže pevač

Bračni par Gute Marinković i Elena Milenkovska nedavno su sa publikom podelili najradosnije vesti- da će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, i da će njihovi sin Maksim dobiti brata ili sestru.

– U septembru stiže prinova, mnogo se radujemo. Ne bismo da stanemo na drugom detetu, cilj nam je troje (smeh). To nam je najvažnije, porodica na prvom mestu, naravno tu je i muzika, ali želimo maksimum energije i ljubavi da posvetimo porodici- otkrio je pevač.

Mnogi mu odaju priznanje na privrženosti i na tome sa koliko pažnje i ljubavi radi sa sinom, a on objašnjava da je jedan od razloga i njegovo primarno zanimanje vaspitača.

Iako već duže vreme ne radi u vrtiću, imao je želju da jednog dana otvori svoj. Međutim, mišljenje je počeo da menja.

– To mi je bila namera još kada sam došao u Beograd prvi put, išao sam od vrtića do vrtića ostavljao svoj CV u želji d ašto pre počnem da radim i steknem iskustvo kako bih za 20 godina imao svoj.. Ali sam shvatio da ako otvorim vrtić, više ću raditi sa inspekcijama, ljudima, papirima i dozvolama nego sa decom, pa polako odustajem od te ideje. Ipak mislim da je rad sa decom nešto najbolje, jer tako ulažete u njih koji će jednog dana graditi ovaj svet- objasnio je Gute.

U celoj priči, pevač je kako kaže najponosniji na suprugu Elenu. Kako će razlika između Maksima i drugog deteta biti samo dve godine, Marinković hvali svoju lepšu polovinu koja hrabro podnosi drugu trudnoću i zato planira da uradi nešto što bi malo koji muškarac učinio.

– Želim da prisustvujem porođaju! Prvom nisam mogao zbog situacije sa kovidom, a sada mogu, i to mi je ogromna želja, možda najveća. Spreman sam na sve i mislim da se neću onesvestiti. To treba gledati najlepšim mogućim očima, to je čin rođenja, fenomen dolaska života na svet koji svaki muškarac treba da vidi- objasnio je on.

POGLEDAJTE I:

GUTE I ELENA DOŠLI NA SNIMANJE SA BEBOM! Evo šta kažu o svom sinu i podeli poslova (VIDEO)

Verovao je u SEBE KADA NIKO NIJE: „SMEJALI SU MI SE DOSTA PUTA ZBOG TOGA“ priznaje Zvezda Granda

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac