Login/Registracija

NAPETOST NE JENJAVA: STRAH I TREMA sve prisutniji, ali i dobro poznati SUKOBI (VIDEO)

Sedamnaest kandidata sinoć je imalo priliku da ostvari svoje pevačke snove i nastupi na Grandovoj sceni. Na žalost nisu svi imali sreće, budući da je samo deset od njih, prošlo u naredni krug.

Žiri nije imao lak zadatak, ali ono što je najbitnije je da je bio odlično raspoložen pa je uz sudiju Popovića napravio i po neki presedan.


Trema, strah, sukobi dobro poznatih članova žirija ali i nezaboravan provod obeležili su još jednu emisiju napopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Produkcijski žiri, čini nam se bio je najvredniji, a kao po običaju Bosanac je bio optužen da je lenština jer nije želeo nove kandidate u svom timu.

– Zašto nije hteo da uzmeš dečka? – pitala je Viki.

– Kukavica- dobacio je Saša, dok je Marija branila svog kolegu.


Navikli smo da se uglavnom muzički producenti ovog šoua hvale svojim dostignućima, ali ove subote to je bio Saša Popović. Nakon što je jedna kandidatkinja otpevala Cecinu pesmu „Zabranjeni grad“ Popović je objasnio da je to sa njenog albuma izdatog za produkciju “Grand“.

– Pesma je lepa, i to je album izdat za “Grand“ i to je najveći tiraž Cece i Granda u istoriji i to niko nikad neće oboritirekao je Saša što je Ceca i potvrdila.


A teško da bilo šta može da prođe bez dobro poznatog sukoba Ceca-Mili.

– Ja sam uradio tebi tri koncerta- hvalio se Mili, a Ceca mu je žestoko uzvratila kako nije on jedini zaslužan, već i Marina Tucaković.

– Da nije moje duše znaš ti gde bi pevala- nije joj ostao dužan kolega, a onda je usledio haos te je Ceca neočekivano napustila studio a o čemu je reč možete pogledati ovde.


Već nekoliko sezona unazad Viki Miljković ima primedbe na račun Saše Popovića koji je neretko uskrati za reč i komentar pa je tako ovog puta imala šta da mu poruči.

– Sedim ovde kao fikus čoveče, ne pitaš me ništa, samo me ignorišeš. Sve moram da se borim da bih nešto rekla, pitaj me da bih mogla da pričam nešto. Hoću ovog kandidata jer ovakvog čekam od početka takmičenja- pobunila se Viki, a da li je kandidata i dobila u svom timu saznajte ovde.


Navikli smo i na po koji presedan, pa je tako bilo i ove subote.

Kandidatkinja koju je toliko pogodila trema bila je na korak da odustane, ali su je članovi žirija na čelu sa Popovićem ohrabrili da nastavi dalje sa nastupom.

U jednom trenutku takmičarka je prišla stolu gde sede članovi žirija i zapevala im na uvce, a onda joj se pridružila i Ceca Ražnatović, koja se latila mikrofona te je Grandova scena na trenutak zaličila na pravo mesto za provod.


Kada je reč o broju kandidata, ove subote dominirala je produkcija koja se izborila za najviše takmičara, a kako su prošli ostali pogledajte ovde.

Ukoliko ste propustili sinoćnu epizodu, ili pak želite da je pogledate ponovo, to ožete učiniti klikom na video ispod.


Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: J. Jović