Login/Registracija

NAPALI takmičarku pa ZANEMELI: “Ako Marija kaže da njena mama NIJE STANDARD, onda…“

Miona Laura Srećković (19) iz Francuske u drugom krugu predstavila nam se pesmama “Ah što ćemo ljubav kriti“ i  “Kao da me nema tu“.

Takmičarka iz tima Đorđa Davida dobila je jedva tri glasa, što je jako naljutilo mentora, ali joj je Saša odmah dozvolio da ide u baraž i bori se za mesto u narednom krugu.

Marija je odmah pitala Davida da li je dozvolio takmičarki da ovako otpeva prvu pesmu, na šta je on odgovorio da jeste i da mu je cilj bio da devojka pokaže šta sve može sa svojim glasom

– To je bilo tezgaroško pevanje- konstatovala je Sneža.

– Znači kada odemo u restoran i ti poručiš biftek, pa odozgo staviš puter, pa eurokrem, pa šopsku salatu, pa zelenu salatu, pa med pa stavoš nar…E to je ovaj nastup bio- rekla je Marija.

– Vi mislite da ovo nije ukusno i da ova žena zaslužuje samo tri glasa? Ja smatram da je ovo faul prema njoj. Ona nije imala falš već promenjene fraze u pesmi– branio je mentor svoju pulenku.

Marija je dodala da je zamisao oko pevanja pesme “Ah što ćemo ljubav kriti“ bila potpuno pogrešna, dok se Violeta uopšte nije složila sa ostakom žirija.

– Zašto pravite tragediju od ovoga? Nije idealno ali nije fer, bila je za više glasova. Mnogi kandidati nisu pogađali stil, svako kaže imao je tremu, pa i ona se možda odsekla– stala je Miljkovićka na stranu Mione.

Ana i Snežana nisu osopravale talenat ove devojke ali su joj poručile da posluša original pesme- Ali ja sam namerno htela da je izvedem na drugi način i uzela sam verziju Verice Šerifović- rekla je Miona.

– Ali to ne znači da je to ispravno- rekla je Marija što je razbesnelo Đorđa.

– Meni je Vericino fenomenalno! Ovaj standard koji svi pevaju mi je dosadan, dođe Verka i sašije sve– rekao je Đole, što je Mariju ostavilo bez reči.

– Dobro ako Marija kaže da mama nije standard onda nije (smeh). Ideš u baraž pa se bori– poručio je Popović za kraj.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac