Login/Registracija

Nakon što je prošla u finale PESME ZA EVROVIZIJU, Mili ocenio Zorjin nastup

Mlada nada „Granda“ Zorja Pajić sinoć je briljirala u prvom polufinalu „Pesme za Evroviziju“ i plasirala se u veliko finale koje će se održati u subotu, 6. marta. 


U trci za Torino učestvuje pesmom koja nosi njeno ime, a producent i mentor Aleksandar Milić Mili od samog početka pružao joj je veliku podršku i dao vetar u leđa da naredni korak u njenoj karijeri bude Evrovizija. Sada je za Grand Online prokomentarisao nastup nekadašnje miljenice „Zvezda Granda“ kojoj je gotovo dve godine bio mentor. 

– Zorja je sinoć bila veličanstvena. Sve od dizajna haljine, izvedbe i raskošnog talenta, ma sve je bilo na svom mestu. Navijam za nju i ponosan sam kao i cela Grand produkcija – ističe zadovoljno Mili i dodaje da će joj pružiti maksimalnu podršku i pomoć ukoliko bude predstavljala Srbiju na najpoznatijem evropskom muzičkom takmičenju.

– Zorja, kao i svako od mojih kandidata ili odabranih od Grand produkcije mogu da računaju na mene kad god se ukaže prilika da im pomognem u karijeri – kaže. 


Podsetimo, Mili je od početka Zorju video kao jednog od favorita za pobedu na Beoviziji. 

Bez obzira što je bila u takmičenju moj kandidat, ove godine je jedino Zorja po mom mišljenju povezala umetnički i originalan dojam, tako da ukoliko bude pobedila, biće to apsolutno zasluženo. To je samo moje mišljenje, a sigurno ću podržati i čestitati svakom ko odnese pobedu – rekao je nedavno producent. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić