Nakon što je POBEDIO U DUELU, Zorja je kolegi OBEĆALA OVO (VIDEO)

U šestom krugu u duelu našli su se Zorja Pajić i Filip Jovanović. Nakon maksimalnog broja glasova, u preglasavanju Filip je prošao direknto u finale.

Vidno iznenađen, kandidat nije krio sreću i radost zbog svog plasmana – Baš sam zbunjen, ovo je za mene jedan veliki šok! Ovo je bio moj san, ovde sam nekoliko godina i oduvek sam želeo da budem deo Grand produkcije i to mi se sada ostvarilo. Imao sam i ovo neverovatno čudo pored sebe, tako da nema reči kojim bih opisao svoju sreću.

61a8b7a046a5db352300573cae139fc5419b6645

Jovanović je istakao da zbog ovog nastupa nije spavao dve noći, a Zorja mu je obećala da će ga voditi na palačinke posle intervjua.

– Ovakvu energiju i ovakav glas još uvek nisam srela. Da neko ovako voli da peva, to je nešto najlepše. Ja sam mnogo srećna što sam sa njim pevala danas i što sam ga uopšte upoznala – iskrena je bila takmičarka.

Emocije su ih preplavile, oboje su bili pod velikim utiskom, a otkrili su nam da je malo falilo da pevaju istu pesmu.

3e41ea24985891dcfc0019b763f7dc2fd5f81e46

– Drugu pesmu koju je on pevao, ja sam želela da pevam, ali dobro, sad bi to bilo malo glupo – rekla je Pajićeva, a Filip se nadovezao – Da smo se čuli, mogli smo da se dogovorimo da zajedno pevamo ovu pesmu.

Ceo intervju pogledajte u videu ISPOD!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković