Login/Registracija

Nakon što je otpevala Aninu pesmu, ona joj poručila: „DA SI ME POZVALA RADO BIH TI OBJASNILA KAKO SE PEVA“

Duel Teodore Marković iz Violetinog tima i mladog momka iz Cecinog, Saše Žderića izazvao je mnogo reakcija.

Kumice su sve vreme veselo đuskale i pratile svoje kandidate, a ishod je bio u korist Saše koji je osvojio pet glasova, dok su za Teodoru zasijala četiri tastera.

– Pa je l’ moguće? Ne mogu da verujem- rekla je Svetlana odmah razočarano zbog jednog glasa koji mu je falio da završi direktno u narednom krugu.

Devojka iz Violetinog tima predstavila se numerama „Kao u snu“ i „Sa tobom bar znam gde je dno“ Ane Bekute. 

Pohvale na račun izgleda i stajling pokupila je odmah, a kada je reč o pevanju Snežana joj je poručila da može mnogo bolje.

– Teodora ja sam inače protivnik da devojke pevaju pesme kolega ali imaš sreću što si to lepo uradila. Da si me pozvala rado bih ti objasnila kako se peva moja pesma, ali za u buduće da znaš slobodno me pozovi. To sam naučila od Snežane koja pomaže mojoj Aleksandri. Za Sašu smatram da nije bio dobar odabir pesama. Falilo mi je emocije- objasnila je Ana.

Za razliku od nje Mili je prednost dao Žderiću tvrdeći da je Teodora pevala amaterski, ali nedovoljno za sedmi krug.

Niz savete udelila im je Marija Šerifović, dok Bosanac nije bi zadovoljan njihovim nastupima.

– Najgore je kada je srednja žalost. I sad možemo mi većati i pričati ovde. Naravno, srednja žalost je i prva i druga. Meni se dopada kako Žderić peva, ali ne mogu da shvatim da on konačno ne profunkcioniše jer on ima i pokret i izraz- rekao je Stojković.

Koliko su bili razližčitog mišljenja članovi žirija kada je u pitanju ovaj duel svedoči mišljenje Đorđa Davida.

– Ovo je Žderićev najbolji nastup do sada! Ja lično smatram da si napravio ogroman pomak u odnosu na prošli krug, jako dobro pratim šta se dešava. Teodora znaš šta, mogu oni sada kažu i ovo i ono, ti si iz jedne muziče porodice. Ti ne moežš da budeš nemuzički čovek ni pod tačkom raznom. Ti si meni i dalje gazela, posebna si– istakao je roker.

Violeta Miljković pohvalila je kuminog kandidata, dok je za svog tvrdila da nije bila za to da peva numeru Ane Bekute.

– Biću iskrena, znaš da nisam bila za to. To ti je i većina članova žirija i rekla. Mogla si da se pokažeš atraktivnije, ali ako prođeš molim te sledeći put da me poslušaš oko odabira pesama- bila je objektivna.

Čini se da je do sada sve bilo mirno te je ubrzo došlo da kratke rasprave između Ane i Cece.

– Jako mi je žao Saša što nisi zaradio simpatije kod Bekute- počela je Svetlana svoje izlaganje međutim koleginica je odmah prekinula.

– Glasala sam do sada uvek za njega, ali večeras mi se nije dopao i to je moje pravo. Svetlana ne ocenjujem ja tebe nego takmičara- dobacila je odmah Ana.

– Nisam ništa loše reka! Neću to da komentarišem- odgovorila joj je i uputila reči podrške i Saši i Teodori.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović