Login/Registracija

Nakon što ga je Zorana „optužila“ da je okrenuo leđa Miliju, Isak joj ŽESTOKO odgovorio: „Kao pravi DŽENTLMEN…“

Nakon što je Zorana Mićanović izjavila da je Isak Šabanović ostvario veliki uspeh nakon „Zvezda Granda“, ali da za razliku od njega, ona nikad neće okrenuti leđa nekadašnjem mentoru, a sadašnjem producentu Aleksandru Miliću Miliju, strasti među kolegama i njihovim fanovima su buknule. 

Navodni rat među fanovima i rivalitet među pevačima podgrejale su kuloarske priče da je Šabanović napustio poznatog kompozitora kada je objavio pesmu „Ja za bolju nisam“, koju potpisuju drugi autori. 

– Ja nikada Miliju nisam okrenula leđa, niti bih. Zašto bih kad je sve super? Videla sam to za Isaka, ali dečko je možda našao bolju priču za sebe, nismo svi isti, svakome drugačije odgovara. Isak ima dobro ime i uspeo je da napravi nešto od sebe za razliku od takmičara iz te sezone, tako da ćemo tek videti gde će ko biti. E sad, da li će biti uspešniji on ili ću ja, to se nikad ne zna i ne treba sada da se priča o tome, polako, videćemo- rekla je Zorana u intervjuu za Grand, što je podgrejalo glasine među fanovima da među nekadašnjim saborcimaa postoji rivalitet. 

Kako nije bio raspložen da detaljno prokomentariše njenu izjavu, Isak je imao da poruči samo jedno – da mu se Zoranin novi singl „Poljubi me kad sam pijana“, koji potpisuje Mili, veoma dopada. 

– Zorana, čestitam ti na novoj pesmi. Kao prvi džentlmen neću da odgovorim, niti da išta komentarišem, ali mogu da joj poručim: Vidimo se za dva meseca – rekao je Isak za Grand Online i time stao na put glasinama da nije u dobrim odnosima sa Milijem i Zoranom. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić