Login/Registracija

Nakon spornih stajlinga bivša takmičarka ZAPRETILA: „ZASENIĆU IH PA DA ZAVRŠIMO PRIČU“

Nakon medijske pompe koja se digla nakon što su pojedini članovi žirija „Zvezda Granda“ negativno komentarisali stajlinge takmičarki, oglasila se i bivša učesnica takmičenja Slađa Zubčević.

– Snežana Đurišić i Ana Bekuta su gospođe i dame koje imaju blistavu karijeru bez ikakvih skandala, karijere koje je tada bilo mnogo teže ostvariti nego danas, jer su tada bile manje mogućnosti nego sada. Tako da nije u redu pljuvati i govoriti ružno o bilo kome ko iza sebe ima veliku karijeru- istakla je pevačica


Kao što često čini i ovoga puta Slađa je rešila da se našali te je sa sa svojim pratiocima na Instagramu podelila ideju do kojeje došla.

– Nešto kontam da i ja dođem u emisiju u nekom trikou, da zasenim sve ove ribe i da završimo priču- napisala je uz emotikone koji plaču od smeha.


Podsetimo nakon turbulentnih dešavanja u poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ takmičarka Anastasija Ićurup napustila je takmičenje i prvi put se oglasila nakon odluke, a svojim komentarima naišla na brojne osude javnih ličnosti.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović