Login/Registracija

Nakon SKANDALA o kojem BRUJE SVI Kaća PRIZNALA: „Nisam dobila javnu podršku kolega!“

U svojoj dosadašnjoj pevačkoj biografiji Katarina Živković upisala je brojne pesme i spotove, među kojima su veliki hitovi, mada ima i onih pesama koje nisu zaživele.

– Imam dva albuma, te neke psme koje nisu zaživele postoje, ali ne zato što nisu dobre. Greška je moja jer ih nisam dovoljn promovisala, već sam mislila da će da zažive same od sebe. Mislila sam da je dovoljno samo da ih otpevam i snimim spot. Publika stalno nešto novo od mene očekuje i ja ću raditi na tome, ali ću raditi i na marketingu jer smatram da je to sada veoma bitno- istakla je Katarina.


Braneći svoju branšu vrlo glasno i otvoreno Kaća se našla na meti mnogih te ušla u estradne ratove, među kojima je i onaj sa Tamarom Đurć koji je izazvao lavinu komentara. Na žalost javnom podrškom kolega ne može da se pohvali iako tvrdi da ume sama da se brani.

– Imam ogromno samopoštovanje i poštovanje prema svojoj profesiji, prema načinu na koji sam došla ovde gde sam sada. To treba da se zna i zato ne dam na sebe, svoju profesiju i kolege! Nisam dobila javnu podršku od kolega, jesu mi neki slali poruke u inboks. Neću sada da navodim imena, nije bitno, ali svako govori o sebi. Ja nikada neću dati na sebe, smatram da sam u svemu ovome ispala velika. Uvek sam na strani istine i pravde i da je neko bio u toj situaciji u kojoj sam ja bila sigurno bi dobio moju podršku– otkrila je pevačica.


Mnogi kažu da je svaka reklama dobra reklama, međutim Živkovićeva se na osnovu dosadašnjeg iskustva u javnom životu sa tim nikako ne slaže.

– U našoj državi ima dosta lajavaca koji smatraju da će na osnovu toga da rade i da pevaju, ali to nije istina. Morate da budete talentovani. To što lajete privatno ne znači da ćete biti dobri na terenu- poručila je Živkovićeva.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović