Login/Registracija

Nakon saobraćajne nesreće koju ne zaboravlja, Kapor doneo VAŽNU ODLUKU

Godine su prošle od kada je Saša Kapor prvi put kročio na Grandovu scenu i zapevao u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ koje smatra najvećim pokretačem njegove karijere.

– Iskreno od kada sam ušao u takmičenje i kako je sve to krenulo, bukvalno od tog perioda sam krenuo da radim i Bogu hvala do dan danas nisam stao. Mnogo toga sam obišao, pevao sam u Evropi i svetu, tako da mislim da sam još u tom prvom krugu ostavio dobar utisak na terenu- istakao je Kapor.

Osim muzike koja je njegova najveća ljubav Saša priznaje da veliku strast ima prema dobrim automobilima za koje se ne libi da da i pozamašnu sumu novca.

– Ne menjam toliko često automobile kao što mislite (smeh), ali da sam veliki ljubitelj automobila jesam! Stvarno volim dobar auto da imam. Iskreno od kada smo 2015. godine imali onu nesreću odlučio sam da ne štedim za kola jer mislim da je jako bitno u ovom našem poslu da imamo siguran i pouzdan automobil, ali prvenstveno i zbog porodice- prisetio se pevač.

Iako ne važi za nekoga ko voli da je svakodnevno prisutan u medijima, u poslednje vreme daje sve od sebe da promoviše novu pesmu koju je nedavno objavio.

– Trudim se da dođem do što više slušalaca i radim na promociji jer su prve reakcije super. Nije mi teko ništa i srećan sam što su mi vrata svuda otvorena pa mogu da promovišem sve kako želim- priznaja Saša.

POGLEDAJTE I

Saša Kapor otkrio šta NE PODNOSI NA ESTRADI: „TO MI JE NAJIRITANTNIJE, ne volim taj lažni svet“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović