Nakon polemike u “Zvezdama Granda“- Zašto muškarci varaju, oglasila se Dušica Tričković i složila sa Jelenom Karleušom! (VIDEO)

Tamičarka “Zvezda Granda“ Dušica Tričković, nakon dva meseca od porođaja, stala je na veliku scenu i svojim dobrim izgledom, izazvala veliku polemiku među članovima žirija.

Naime, JK je prokomentarisala da tako, kao Dušica, zreba da izgleda svaka porodilja, jer ako ste se porodili niste invalidi, i dodala da muškarci počnu da varaju upravo zato što ožene jednu ženu, a nakon porođaja dobiju drugu.

87e41afa4df6e7b2a2f1851a9e68966f5c85c18f

Dušicu smo pitali, da li se ona slaže sa ovim mišljenjem, a ona odgovara- Isto kao Jelena, jako mrzim to što se žene zapuste. I apleujem na sve žene, imam muža udala sma se i to je to, ne treba tako. Ja podojim dete i imam 3 sata nakon toga, i da sredim nokte i sve.

Pevačica nema nikakvu pomoć ni oko deteta ni oko kuće i kaže da sve može da se stigne- Čak i da imam pomoć, što bih je koristila. Ne želim da propustim bebine prve stvari.

Članovi žirija pomalo su štedeli Dušicu sa lošim komentarima, a ona govori da li se slaže sa tim- Jesu me štedeli, ali stvarno nisam stigla puno da se spremim. Za sledeći krug ću da se potrudim više.

A kako se novopečena mama snalazi sa bebom, i šta bebi smeta, pogledajte u intervjuu!


POGLEDAJTE I:

“Mnogo mi je lepa mama!“ Dušica Tričković napisala pismo iz ugla svog novorođenog sina! (FOTO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac