Login/Registracija

Nakon kraha braka, Zvezda Granda BLISTA u njegovom ZAGRLJAJU: „HVALA TI“

Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“ Teodora nakon kraha ljubavi duge čak jedanaest godina stavila je tačku na brak i nakon nekog vremena uplovila u vezu sa sadašnjim verenikom.

Iako se se brak nije slavno završio, nakon teškog perioda čini se da je pevačica srećnija nego ikada i da je u sadašnjem partneru videla sve ono što je odavno priželjkivala.

– Ne znam ni koji je mesec po redu, samo znam da si mi pokazao kakav muškarac treba da bude i šta znači bezuslovno voleti. Malo je tako dobrih ljudi kao što si ti ionih koji znaju tako da vole. Hvala ti na svemu. Volim te- napisala je Teodora u opisu njihove zajedničke fotografije.

Podsetimo, iako dugo nije govorila o razlozima rastanka sa bivšim suprugom, pre samo nekoliko meseci Teodora je otvorila dušu i otkrila pravi razlog razvoda.

– To je malo teža tema. Gomilalo se sve, ali bila je situacija gde je krenulo fizičko nasilje. Ne želim da dobijem reklamu na taj način, niti da pljujem oca svog deteta, čoveka sa kojim sam živela i koga sam volela, to je bio trenutak slabosti i kada se to desilo nekoliko puta odlučila sam da presečem- rekla je i nije krila da je iza nje izuzetno bolan period.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović