Login/Registracija

Nakon finala „Zvezda Granda“ POVUKAO SE IZ JAVNOSTI, a sada je otkrio i PRAVI RAZLOG: „Katastrofa je“

Finalista prethodne sezone „Zvezda Granda“ Selim Selimović, istakao se nešto drugačijim repertoarom kroz takmičenje koji se sudeći po njegovom visokom plasmanu i tek kako dopao publici.

Nišlija, koji živi u Nemačkoj počeo je da se bavi muzikom potpuno spontano pre nekoliko godina, a da u izboru zanimanja nije pogrešio svedoče upravo njegovi razultati i traženost od strane publike.


Iako je od završetka takmičenja radio punom parom, trenutno uživa u slobodnom vremenu koje može da provede sa porodicom koja mu je kako kaže jako nedostajala u prethodnoj godini.

– Situacija u Nemačkoj je katastrofalna i zatvoreno je sve tako da sada uživam sa svojom porodicom– rekao je Selim za Grand. Online priznajući da je to razlog zbog koga ga nema mnogo u medijima.

– Odlučio sam da se malo povučem iz javnog života kako bih bio sa najmilijima. U poslednje vreme nisam im se mnogo posvetio i bio sam baš željan da ih zagrli, poljubim, da spavam i budim se pored njih i uopšte budem sa njima– iskren je bio Selimović.


Najgledaniji muzički šou u regionu mu je doneo popularnost i otvorio mnoga vrata u estradnom svetu, što ne krije da mu prija.

– Život posle „Zvezda Granda“ mi je sjajan zaista. Baš mi prija kada me prepoznaju ljudi i prilaze da se slikamo. Mnogi od njih znaju da sam bio učesnik, ali ne znaju da sam došao do finala pa me pitaju da li ću se vratiti i ove godine, a ja ima kažem kako nemam prava da se vratim jer sam dotle stigao, a i da imam ne bih se takmičio više. Želim da to ostane jedan lep period koji ću pamtiti– ispričao je pevač.


Zanimalo nas je i kako sada gleda na svoje učešće i da li bi nešto promenio.

– Što se tiče mog učešća ne bih ništa promenio. Sve mi je to top, slatko, gledam često svoje nastupe i rado se setim, tako da mi stvarno nedostaje to puno– priznaje Selim.

Što se tiče planova za naredni period, vredno radi na jednom projektu koji će biti pravo osveženje za njegove obožavaoce.

– Radi se na mojoj prvoj pesmi, neću puno da otkrivam o čemu je reč čućete uskoro, biće to iznenađenje- rekao je nekadašnji finalista.

Dok čekamo njegovu novu numeru podsetimo se njegove životne priče.

POGLEDAJTE I 

Martin i Selim o životu posle „ZVEZDA GRANDA“: Evo šta se sve PROMENILO! (VIDEO)

Nakon što je otišao u Nemačku za BOLJIM ŽIVOTOM, Selim je u takmičenju imao samo jedan CILJ

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić