Login/Registracija

NAKON DVE GODINE PRESEKLA! Pevačica donela NEOČEKIVANU ODLUKU: „Prepustila sam se“

Pre nekoliko meseci pevačica Lejla Zahirović vratila se na muzičku scenu pesmom „Gori“ kojom je postigla veliki uspeh. Uprkos sreći, za Grand televiziju požalila se da ljubavi nema ni na mapi, međutim u međuvremenu joj se sreća osmehnula i na tom polju te je zablistala u zagrljaju poznatog fudbalera Eldina Hasanbegovića.

Mnogi komentarišu da od kada joj cvetaju ruže u ljubavi da se pevačica prolepšala. 

Izgleda da je u pitanju samo sreća budući da priznaje da želi da ostane prirodna uprkos profesiji kojom se bavi, ali je uspela sebe da iznenadi odlukom koju je donela nakon dve godine.

– Konačno sam odlučila i prepustila nekome da mi uradi obrve!- priznala je Lejla pozirajući sa novom promenom koju je napravila na licu.

Iako je za mnoge njene koleginice takva korekcija samo jedna u nizu, za Lejlu koja nije pobornik veštačkog izgleda, ovo je ogromna transformacija.

Podsetimo, nakon povratka na scenu pevačica se našla u žiži medijskog interesovanja nakon što je otkrila da joj je kolega SLoba Radanović slao poruke dok je još uvek bio u braku sa Kijom Kockar.

– Sloba i ja smo se dopisivali u onim momentima dok je on bio u vezi sa Kijom Kockar. Dopisivali smo se, prijalo je, sve je to bilo super, ali iskreno nije mi to bilo to. Ništa se nije dogodilo osim tog dopisivanja – priznala je tom prilikom.

POGLEDAJTE I

Lejla Zahirović doživela NEZGODU na putu za Beograd

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović