Login/Registracija

Nakon DRAME SA BIVŠOM, Zvezda Granda POTVRDILA SREĆNE VESTI: „VENČALI SMO SE“

Prethodnih nekoliko meseci, Martin Ajdarević, nekadašnji finalista „Zvezda Granda „, prolazio je kroz turbulentan period, kada se rastao od svoje dugogodišnje partnerke sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici i sa kojom ima dvoje dece.


Pevač je nedavno za naš portal otkrio kako njihov odons nije funkcionisao već neko vreme i da ne žali zbog prekida, ali da ga boli što ne može da viđa decu o čemu nije želeo da iznosi više detalja s obzirom da su njih dvoje trenutno u sudskom procesu.


Ipak, ni nakon ovih događaja Martin nije izgubio veru u ljubav, i svoju sreću pronašao je kraj druge devojke, sa kojom se ovog meseca skrasio i odlučio da stane na ludi kamen.


Naime, na Instagramu je osvnula njihova zajednička fotografiju sa emotikonima srca i prstena u opisu, a mi smo kontaktirali Ajdarevića kako bi saznali o čemu se zapravo radi.

– Rođendan moje supruge i naše venčanje. Sve u jednom– kratko i jasno je potvrdio za Grand. Online.


Podsećamo, Martin je nedavno objavio pesmu „Kad zvone zvona“ i tažak peirod koji je iza njega iskoristio kako bi se posvetio svojoj karijeri, ali i novoj ljubavi.

– Zaljubljen sam i uprkos svemu što se izdešavalo, nisam prestajao da verujem u ljubav. Ona je svuda oko nas, a ja sam imao tu sreću što sam je prepoznao– priznao je nedavno za naš portal.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić