Login/Registracija

NAJLEPŠE PRAZNIČNE fotke poznatih koje će vas raznežiti (FOTO)

Društvene mreže poznatih ličnosti ovih dana preplavile su najlepše želje za 2021. godinu i najradosniji hrišćanski praznik, kao i fotografije iz njihovih okićenih domova. Ipak, neki su se potrudili da se izdvoje prelepim fotografijama iz kojih isijava ljubav i njihovo najveće bogatstvo – porodica.  

Među prvima to je učinila Jelena Karleuša, koja je svojim pratiocima na Instagramu čestitala Božić i istakla da, iako je ateista, ćerke Atinu i Niku uči da poštuju tradionalne vrednosti. 

63b6e442ac7a323712b184cd81701aad31e342bf

– Iako sam ateista, sa zadovoljstvom učim decu tradiciji našeg naroda ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Austrije … jer u nama teče krv svih tih naroda. Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga sa Kosova, prababa Austrijanka… šta sam onda ja? Ja sam ČOVEK. I volim i poštujem sve vere i nacije…jer kad se sve sabere i oduzme, kad je frka-mi smo svi ISTI. Jedina podela je u našim glavama. Prema tome, budite dobri ljudiI i učite svoju decu pravim vrednostima. Oni su bolja budućnost – napisala je Karleuša u opisu fotografije na kojoj pozira sa ćerkama. 

I nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Slađana Mandić raznežila je svojom objavnom na Instagramu. Ona je pozirala sa sinovima Noom i Kanom, majkom i sestrom i svim pravoslavnim vernicima čestitala Božić. 

……

Novu godinu Ana Bekuta dočekala je u stepnji za zdravlje svog partnera Milutina Mrkonjića, koji je hospitalozovan zbog upale pluća. Ipak, najradnosniji hrišćanski praznik dočekali su zajedno, a pevačica je na svom Instagram profilu podelila i koliko je srećna zbog toga. 

– Lepo je dočekati Hristovo rođenje u toplom domu, uz zdravu porodicu i praznični ručak. Srećna sam, zadovoljna i zahvalna što su moji najmiliji uz mene. Godina za nama podsetila nas je šta je najvažnije. Svima vam želim srećan Božić, prijatelji dragi, ali danas najviše mislim na one koji su ostali bez domova, naročito na naš narod u Hrvatskoj, Srbe koji su najradosniji hrišćanski praznik dočekali bez krova nad glavom, bez struje, u strahu od novih zemljotresa, hladnoće, bolesti. Od svih domova gde se Bog danas rađa, neka se prvo rodi kod onih unesrećenih i uplašenih kojima je pomoć najpotrebnija. Mir Božji, Hristos se rodi! -napisala je Ana. 

2aec6a10278ec10fdc6057f41e887d36a0ddbcd4

Čestitku za praznik uputila je i Tamara Milutinović i to fotografijom na kojoj pozira kao Baba Mrazica. 

– Da ste mi zdravi, srećni, voljeni. Uživajte u ovom danu! Srećan Božić! Mir Božiji, Hristos se rodi – napisala je pevačica. 

02f303337b8c0f68c6288d01c993035423b18fbf

Porodična fotografija bračnog para Bosiljčić- Tomašević raznežila je njihove pratioce, ali najveće simpatije dobila je malena Nina koja je zagrlila svog oca.

……

I objava Danijela Đurića dobila je veliki broj lajkova na Instagramu, jer je pevač i producent konačno rešio da pokaže svoje najveće bogatstvo, suprugu i sina.

– Imati gde otići je dom. Imati nekoga da volimo je porodica. Imati oboje – blagoslov – napisao je Đurić u opisu fotografije. 

……

Za praznike Nikola Rokvić poslao je poruku koja dira pravo u srce. Pozirajući sa suprugom i decom pevač je svima poželeo mir i u ovim teškim vremenima zamolio da „budemo ljudi“.

……

Prelepu prazničnu fotku podelio je i Nebojša Vojvodić, koji se pohvalio svojim najvećim bogatsvom – suprugom i blizancima. Ova objava za kratko vreme prikupila je veliki broj lajkova i komentara da je najbogatiji čovek na svetu.

……

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, a danas pevačica orkestra Aleksandra Sofronijevića, Mima Tanasković, oduševila je svoje pratioce nakon što je objavila fotografiju sa ćerkicom i u podmakloj trudnoći svima poželela mnogo ljubavi. 

edc9a78a9214905c5e75b44c6bc346d165921d2b

Pevačica Nikolina Kovač za Božić je podelila fotografiju sa suprugom, ali je za doček Nove godine porodičnom fotkom poslala najlepšu moguću poruku. 

……

Instagram armiju raznežila je i Slađa Allegro koja je za kraj prošle godine podelila najsrećniji trenutak iz svog doma. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić