Login/Registracija

,,Naježila sam se kao BODLJIKAVO PRASE“, JK oduševljena svojom kandidatkinjom! (FOTO)

Dijana Čobić, ima samo 16 godina i dolazi iz Novog Sada a mentor joj je bila Jelena Karleuša. Prva pesma kojom se predstavila bila je ,,Iza osmeha“ Sanje Vučić a druga ,,Vertigo“ Jelene Tomašević. Tokom prve pesme stigli su glasovi Đorđa Davida, Ane Bekute, Snežane Đurišić i Viki Miljković, a nakon druge glasove su dali i Marija i Bosanac i tako je ova takmičarka otišla direktno u treći krug!

,,Hvala svima, hvala Jeleni“ rekla je mama Dijanina iz bekstejdža uz suze a JK joj je odgovrila: ,,Nema na čemu. Hvala za ovako divno dete i ovakav divan talenat. To je verovatno od vas nasledila. Bravo“.


Međutim, mama kaže da se bavila kung-fu-om a onda su svi posavetovali Voju Nedeljkovića da se pomeri od mame, a JK ju je zamolila da pokaže jedan potez ka Voji, što je gospođa i učinila.

Saša Popović je pitao Dijanu koliko glasova je dobila u prvom krugu, a kada je ona odgovorila ,,četiri“ Saša je rekao: ,,Znači da je mentor dobro radio sa tobom, čim se u drugom, težem krugu, dobila svih 6.“

,,Ona kad je zapevala na probi, ja sam ostala bez teksta. Šta god da sam joj rekla da otpeva, otpevala je brutalno“ rekla je JK pa dodala ,, Zapevala si toliko jako da ti je pukao glas, ali time si pokazala koliko ti je važno. Bravo. Naježila sam se kao bodljikavo prase!“

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac