Login/Registracija

Najduhovitija takmičarka „Zvezda Granda“ pokazala TRUDNIČKI STOMAK, komentari pljušte! (FOTO)

Takmičarka „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić krajem prošle godine izgovorila je sudbonosno „Da“, a ubrzo nakon toga objavila i srećne vesti da čeka bebu.

Dada je sada na društvenim mrežama objavila sliku na kojoj je pokazala trudnički stomak i pokrenula lavinu pozitivnih komentara i pohvala na račun izgleda.

„Najlepša trudnica“, „Srećno“, „Predivno“ – bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na Instagramu.

Podsetimo, Dada je nedavno za portal Grand online ispričala kako podnosi trudnoću i otkrila kakvi su joj planovi za nastavak takmičenja.

– Osećaj je zaista neopisiv, mislim da u ovom trenutku niko nije srećniji od mene- iskreno i sa velikim ushićenjem rekla je mlada pevčica tada.

– Muž je presrećan, prolazimo kroz period koji će se pamtiti citav život. Bezbroj predivnih poruka stiže svaki trenutak otkako smo saopštili vest. Samo da nam bude živo i zdravo, pol je nebitan zaista. Bez obzira na ove novosti, ja idem dalje, nastavljam da se borim i daću sve od sebe. Ovo me je samo ojačalo, sada sam dva u jedan dobila sam pojačanje. sa mentorkom se redovno čujem oko priprema za naredni krug, upućena je naravno.

Na pitanje da li možemo da te očekujemo u finalu sa stomakom?

– Meni to uopšte ne predstavlja problem, a finalu se svakako nadam, nisam više skroma kada je to u pitanju.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena/Instagram,
Autor: D. Bukovčić