Login/Registracija

Na sceni KIDA, a van nje je priča skroz drugačija: “Poprilično sam ASOCIJALAN“

Učesnik “Zvezda Granda“ Stefan Tomić koji brani boje tima Đorđa Davida, već šest krugova unazad na velikoj sceni donosi pravi pop zvuk u kome publika neizmerno uživa, a svojom specifičnom gestikulacijom koja na momente podseća na Čolinu, donela mu je još više simpatizera.

Sve pređašnje obaveze stavio je na pauzu, jer kako kaže želi da svu energiju i pažnju posveti isključivo takmičenju, što će mu nada se doneti što bolji plasman.

– To je muzika u kojoj ja uživam, to je moja šoljica čaja. Dogovaram se sa Đorđem, na probama veoma ozbiljno radimo i sve je isplanirano unapred do detalja, od silaska niz stepenica do završetka druge pesme. Naravno, bude neplaniranih stvari ali retko se dešavaju- ispričao je Stefan u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

Kako zbog velikog broja proba i snimajućih dana većinu vremena provodi u Beogradu a ne rodnom Kraljevu, Stefan odgovara na pitanje da li u poslednjih osam meseci koliko je u “Zvezdama Granda“, društvo ali i devojka trpe njegovo odsustvo i da li im nedostaje.

– Verovatno, nisam razogovarao sa njima na tu temu, ali to je valjda normlano. Ja sam inače tip koji je poprilično asocijalan, i više vezan za kuću– otkriva Stefan i dodaje:

– Ali, pozornica je nešto gde se ja osećam prirodno i mesto gde sam najslobodniji.

POGLEDAJTE I:

„To što si uradio je da ti SLOMIM PALAC DA NE MOŽEŠ DA HODAŠ“, Đorđe besan na takmičara

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac