Login/Registracija

Na audiciji okrenuo leđa Saši Popoviću, a zbog OVOGA je primljen u takmičenje (VIDEO)

Kada se osvrne na svoje učešće u „Zvezdama Granda“ Dragi Domić u šali kaže da je prošao sito i rešeto, a da je u najpopopularnije takmičenje došao peške. 

I zaista jeste, budući da se audicija održala u njegovom rodnom Šapcu davne 2006. godine i to samo nekoliko stotina metara od njegove kuće. Tada se Saši Popoviću predstavio pesmom „Crna kosa, oko plavo“ od Luisa, a iako je ušao u uži izbor, ispao je već u drugom krugu.


Sreću je ponovo potražio četiri godine kasnije, 2010. ali ovoga puta bio je mnogo uspešniji i kako kaže, naoštreniji. 

Poučen već iskustvom na svirkama, i vežbanjem kod kuće Dragi se tada u zanosu izvođenja pesme „Kao moja mati“ na audiciiji okrenuo publici i zapevao, što je očigledno bio dobar potez, budući da je te godine u ušao u takmičenje. 


U sezoni 2010/11 u velikom finalau završio je na šestom mestu, ali je njegova karijera tek vremenom krenula uzlaznom putanjom. 

Danas je ponosan na sve što je uradio posle takmičenja i to što važi za jednog od najtraženijeg Grandovog pevača, a svojih početaka uopšte se ne stidi.  

– Od 2010. godine do danas moram da kažem da sam ponosan na svoju karijeru- rekao je Dragi čije audicije možete da pogledate u nastavku. 

Foto: Grand Online,
Autor: I. Ankić