Login/Registracija

Može i bez plastike: Zorana Mićanović pokazala atribute u kupaćem koji oduzima dah, svi komentarišu kako je najzgodnija na estradi (FOTO)

zorana micanovic ins

Mlada zvezda, Zorana Mićanović leto provodi radno i gotovo da nema vremena za potpuno opuštanje i odmor. Ipak, pevačica se ne žali na količinu posla i trudi se da iskoristi svaki slobidan dan ili poslovno putovanje da se okupa na nekoj od morskih obala u regionu.

Za razliku od njenih koleginica koje uveliko kače svoje fotografije u kupaćim kostimima, Zorana je tek sada na kraju sezona uhvatila trenutak da se skine i pokaže čime raspolaže.

zorana kupa

Naime, atraktivna crnka ispozirala je kraj mora u zanimljivom jednodelnom kupaćem sa prorezima koji je savršeno istakako njenu figuru, a ova fotka izazvala je veliki broj komplimenata na račun njenog fizičkog izgleda.

Podsećamo, Mićanovićeva je planirala da ovog meseca napravi gala svlavlje povodom 18. rođendana, međutim slavlje je morala da otkaže usled zdravstvene situacije njenog oca.

– Nažalost, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam pozvala na punoletstvo, tatino zdravstveno stanje nije dobro i primorana sam da otkažem veselje. Družićemo se nekom drugom prilikom. Volim vas sve. Hvala na razumevanju – napisala je Zorana na svom Instagram profilu.

ec33953d728bd2da7dbda2fa975a73d13c0f0418

Podsetimo, pevačica je u aprilu napunila 18 godina, kada je za Grand otkrila da će gala slavlje upriličiti na leto i to u rodnom gradu.

Kako je tada rekla, na žurci će pevati njen omiljeni pevač Đani.

Neke stvari su već dogovorene, jako se radujem. Mada, nekako ne treba da žurim, jer svi kada smo mladi želimo da budemo stariji, a posle se kajemo jer ne možemo da se vratimo u te godine. Biće lepo sigurno, biće pola Granda pozvano, jedno narodno veselje- ispričala je nedavno Zorana i dodala da će njena proslava parirati pravom svadbenom veselju.

BONUS VIDEO- Lom na svadbi „Zvezde Granda“:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić