Login/Registracija

„MORAŠ IMATI IDENTITET“ Darko Filipović iskreno o Karleuši i mladim „Zvezdama Granda“

Darko Filipović bio je učesnik prve sezone „Zvezda Granda“ i jedan je od onih pevača koju su pametno i racionalno raspolagali novcem i ulagali ga u nekretnine.

Darko je kupio čak dva stana u Grčkoj, tačnije u mestu nadomak Solunu. Jedan je ostavio za sebe da u njemu boravi kada ode na letovanje, dok drugi rentira.

– Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz par godina cene otići naviše. U tom momentu, pre 4 godine je bila najniža istorijska vrednost kvadrata i nekretnina u toj regiji. Imao sam neku ušteđevinu i rek’o realno cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste. Tačnije nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan rentam turistima. Imam agenciju sa kojom sam se povezao – ispičao je pevač.

Darko je potom govorio i o tome koliko pevači zarađuju, ali je objasnio da isto tako imaju i jako velike troškove.

– Sada momentalno niko ne zarađuje, ali pod normalnim okolnostima, ne zarađuju pevači onoliko koliko narod misli da mi uzimamo novca. Mi imamo jako velike troškove, od pesama, preko studija, preko spotova, žene imaju šminku, frizere, moraš imati i adekvartnu garderobu sve to povlači troškove koji nisu mali. Veliki su to izdaci koje narod ne razme. On vidi tebe na TV-u ili ti si se pojavio na svadbi i uzeo 10 000 evra, a niko te ne pita što spot košta 30 000 evra. To je ta stvar koju narod ne razume, svi gledaju gotov proizvod. Kad bi sve to stavili na papir, koliko to košta, to izađe jedan dobar stan u Beogradu. Jedna kvalitetna pesma, sa kvalitetnim spotom izađe otprilike kao jedna garsonjerica – rekao je Darko za Grand Online.

Filipović je dao jedan savet svim mladim pevačima koji su tek započeli svoje karijere.

– Ja predlažem svim ovim mladim „Zvezdama Granda“ koje se sada momentalno takmiče, samo bi im dao savet da urade onako kao što sam ja uradio i ja sam poslušao neke prijatelje i ljude koji su ostvareni, koji su pametno uložili novac u svoje vreme, pa su oni to preneli na mene. Da se razumemo, to je mladost, izlasci, ali mora svako imati svoju ekonomiju, balans u potrošnji novca, to je jako bitna stvar. Ne samo u ovom momentu kada su popularni i kada su svakog dana na tv-u, ali sve to jednog dana dođe i prođe… To jako brzo prođe, pogotovo onima koji ispadnu i ne iskoriste tih svojih 5 minuta… – rekao je on i dodao:

– Jako je bitno ostaviti pečat u celoj toj priči. Karijera jednog pevača se ne zasniva na tome da ti snimiš jednu pesmu i gotovo. Moraš redovno snimati pesme, održavati tu karijeru i ostaviti trag, da te narod prepozna, da znaju ko si, da imaš identitet, a ne „ko ovo beše, poznat mi od negde“… To nije posao. Jelenu Karleušu kad neko sretne u gradu, neće niko reći „da li je ovo Jelena Karleuša ili neka druga?“, ne nego, svi znaju da je to Jelena Karleuša, kad neko sretne Acu Lukasa, ne postoji ni jedna osoba koja liči na njega, oni znaju da je to Aca Lukas ili Slavicu Ćukteraš, Stevana Anđelkovića, Nemanju Stevanovića, mene… Moraš imati identitet.Taj novac treba uložiti negde gde će se on duplirati. Najlakše je otići u kafanu, klub, striptiz bar i potrošiti sav novac i na kraju ništa ne ostane. Gde si bio, šta si radio, ništa…

Ovako je Darko Filipović „skinuo“ kolegu (VIDEO)

Prebledeo, pa počeo da viče na mene! Evo kroz kakve je muke prošao DARKO FILIPOVIĆ zbog STEVE ANĐELKOVIĆA!

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić