Login/Registracija

Morao da bira između Cece i Milija, usledila NEPRIJATNA TIŠINA u studiju

Mnogi smatraju da je samo pojavljivanje na glamuroznoj sceni „Zvezda Granda“ velika odgovornost za same takmičare, ali čini se da je biranje mentora još teži zadatak. To upravo dokazuje i Edis Agić (21) iz Rožaja koji je ove subote bio na velikim mukama kog mentora da odabere. 

Iako je dobio svega 3 glasa, ovaj mladi takmičar je, nakon izvođenja pesama „Kad suze progovore“ Denija Boneštaja i „Ništa“ od grupe „Miligram“, dobio pravo da izabere svog mentora. 

– Jeste li primetili da imamo dosta Crnogoraca ove godine? – upitao je Saša članove žirija, a Ceca odgovorila – Da, i to kvalitetnih. 

Ana Bekuta je tu činjenicu opravdala olakšicom za prijavljivanje, budući da je i ove sezone audicija bila online, a Đorđe David konstatovao da Edis podseća na svog sunarodnika koji je prošle godine ostavio jak utisak u takmičenju. 

– Ovaj liči na Isaka kad se pojavio, imaju istu kilažu – našalio se roker, a Marija Šerifović dodala da ovaj takmičar iz Crne Gore nije bio „šoljica njenog čaja“ jer peva nerazgovetno. 

I dok ga Mara ništta nije razumela šta peva, Bosanac je tvrdio da to radi fajterski, da ima dobru boju glasa, a isto mišljenje imao je i Aleksandar Milić Mili.

Kako je ovaj momak dobio 3 glasa i to od Cece, Viki i Đorđa, na kraju je u borbi za takmičara ostala samo Ražnatovićka i Mili kao produkcijska podrška, ali je Saša promenio pravilo i dao mogućnost takmičaru da sam odabere mentora. 

Edis je dugo razmišljao koga da izabere, a nakon poduže tišine u studiju, takmičar je prelomio. 

– Uz dužno poštovanje prema Ceci biram Milija – rekao je Edis, a voditeljka Sanja Kužet se odmah nadovezala:

– Kako je utanjio, još u pod gleda!

Iako je izgubila takmičara, Ceca je sa osmehom poručila Edisu puno sreće u daljem takmičenju i radu sa Milijem. 

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić