Login/Registracija

MLAĐA JE OD NJEGA 10 GODINA: Mili pokazao kakvu LEPOTICU ima kraj sebe

Neki bi rekli da Aleksandar Milić Mili, jedan od omiljenih članova žirija „Zvezda Granda“, kompozitor i frontmen grupe „Miligram“, vešto od očiju javnosti čuva svoju mlađanu suprugu Ninu i zaista su retki momenti kad objavi zajedničku fotografiju. 

3eca0459405f5a7bbb21712981e10c14a1fec315

Međutim, danas je rešio da pokaže kakvu lepoticu ima kraj sebe punih 17 godina. 

– Moje sve – napisao je ponosno u opisu fotografije na kojoj njegova Nina vešto pozira i tako pokupila komplimente da je prava lepotica, pa i zaradila više lajkova nego uobičajene Milijeve objave.  

74e9d4dcf944d1edd1f9aec238c65b3c7d2245e3

Inače, Mili i Nina imaju dvoje dece, ćerku Mia i sina Markusa, veoma su posvećeni roditelji i često ističu da su im naslednici na prvom mestu.

U jednom od intervjua otkrio je da su se upoznali 2004. godine i to zahvaljujući zajedničkom društvu. Nina je tada studirala u Italiji, a slučajni dolazak u njegov studio promenio im je život.

– Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijatelji radio neku pesmu. NIna je za to vreme bila u Italiji, gde je studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao „Gledaj, kako god, ali sledeći put kad ona dođe obavezno mi javi“ – ispričao je svojevremeno Mili i otkrio da je Nina tada bila u vezi.

Ja sam joj rekao „Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja“ (smeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako – dodao je.

3dfa49cf757c42f15ba8854e1754601b09eadf90

Nakon samo šest meseci veze Mili je odlučio da zaprosi lepu Ninu i to na nesvakidašnji način. Iako nije preterano romantičan, za veridbu se potrudio da bude i osmislio je da do najsitnijih detalja.

– Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu „Gril“, ja sam obukao sve što sam kupio, odelo, kravatu, a ona je poludela jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mesec dana pre toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj meri, a da nije znala– ispričao je svojevremeno i otkrio kako je veridba bila pravo iznenađenje za Ninu. 

– Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo neverovatnu večeru. Kada je došao taj momenat ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na kolena i zaprosio. Sečam se da je briznula u plač, a ceo restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor – s osmehom se prisetio čuveni kompozitor. 

a2946f059fb89132991cd35c619643eeda0908e4

Foto: Z.K.Munja/Petar Vujanić,
Autor: I. Ankić