Login/Registracija

Mladi Bosanac ŠARMIRA glasom i osmehom: “SALEĆU ME na svakom koraku“ (VIDEO)

Standarno dobar, osamnaestogodišnji učesnik “Zvezda Granda“ Nermin Handžić i prošle subote oduševio je žiri svojim nastupom.

Međutim, za njega to nije ništa neuobičajeno jer je na Grandovu scenu naviknut od malih nogu. Sa samo 11 godina bio je učesnik takmičenja “Neki novi klinci“ gde je dogurao čak do finala.

– Bio sam u sezoni sa Džejlom Ramović, ja sam bio treće mesto, a ona je pobedila. A žiri i Saša me znaju možda i iz Fantastik show-a gde sam pevao sa pokojnim Šabanom Šaulićem– rekao je ovaj simpatični mladić.

Nakon što je završio sa takmičenjem mladih nada, logičan naredni korak bile su “Zvezde“ u kojima zasluženo ređa šesticu do šestice, a sve pod mentorstvom Viki Miljković.

– Planrao sam ja ovde da dođem odmah nakon “Klinaca“ ali sam čekao da prođe mutacija glasa koja traje nekoliko godina– objasnio je Nermin.

Repertoar koji izvodi u takmičenju nije nimalo lak, ali ga zbog velikog potencijala maneotke ai te kako podržava u toj nameri.

– Jesu zahtevne pesme, ali mi prijaju, pogotovo one od Šabana Šaulića, Ja Viki predložim pesme, ali uvek poslušam nju na kraju. Šta onda odabere i šta ona kaže– objašnjava Handžić kome uglavnom svi traže da peva pesme pokojne muzičke legende.

Pored pevanja, publika nije ostala ravnodušna ni na njegovo lepo vaspitanje, neodovljivi osmeh i šarm. Upravo zbog toga privukao je i pažnju mnogih devojčica koje ga kako kaže saleću na svakom koraku i šalju poruke putem društvenih mreža.

– Ima baš mnogo poruka. Za sad nemam devojku, ali ja uvek na te poruke odgovaram pozitivno. To su više moji fanovi i ja im lepo odgovaram. Svakodnevno me saleću na ulici da se fotografišem- kaže Nermin i uz osmeh dodaje da ne zna šta će tek biti ako uđe u finale.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac