Login/Registracija

Mladenovićka priznala da više NE VOLI BIVŠEG, pa odbrusila: “Pitajte NJEGA šta se desilo!“

Povodom rođenja blizanaca Vuka i Vojina u porodici Ivane Pavković i Petra Mitića, sinoć je u jednom beogradskom restoranu upriličeno slavlje na kome je bio veliki broj pripadnika estrade.

Među pevačima se našla i Aleksandra Mladenović, koja je po rečima mnogih blistala, pa je novinarske ekipe odmah zanimalo da li je na pomolu neka nova ljubav.

– Nisam raspoložena sad za ljubav. Ljubav će malo da pričeka, spremam novi, drugi album- rekla je pevačica koja je dobila ponovo pitanje vezano za bivšeg momka Isaka Šabanovića.

– Ne želim da pričam o Isaku, jednostavno neću da ga komentarišem. Pitajte njega da li se tu nešto loše desilo… Možda će vam on reći. Više nisam povređena– jasna je bila Aleksandra.

Međutim, lepa pevačica priznaje da udvarača ima na pretek i pčrepričava simpatičnu situaciju koja joj se dogodila na moru.

– Bila sam sa sestrom a obe slabo govorimo engleski pa su nas svi tamo upamtili. Pogotovo neki momci na plaži gde smo stalno odlazile, znali su nam i imena– ispričala je Mladenovićka.

Kažu da “koga ujede zmija i guštera se plaši“, pa tako pevačica smatra da više nikada ne bi uplovila u vezu sa pevačem kao što je to bio slučaj sa Urošem i Isakom. Ipak, razlika je očigledna, Aleksandra i Živković ostali su u sjajnim odnosima.

– Recept je da se ne volite više. Ja Uroša više ne volim u tom smislu, poštujemo se kao kolege i prijatelji i nema razloga da se ne družimo. Dobar smo tandem i na svirkama– objasnila je.

POGLEDAJTE I:

Nakon kritika da se IZOBLIČILA, pevačica se skinula u kupaći i pokazala DA JE KAO PRAĆKA (FOTO)

Vanja drastično SMRŠALA pred svadbu, pa se dotakla VENČANICE koju krije od muža

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac