Login/Registracija

Mladenovićka otkrila ČIME JE OSVOJIO ISAK I KOJU MU PESMU PEVA: „To je retkost“ (VIDEO)

Vest o tome da su nekadašnje „Zvezde Granda“, Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović najnoviji estradni par već danima privlači pažnju medija koji jedva čekaju da čuju detalje njihove ljubavi. 


Iako je njihova veza još uvek na početku, oni uživaju u svakom momentu, a Aleksandru smo pitali šta to Isak ima što ga čini tako posebnim i čime je osvojio jednu od najlepših pevačica na našoj estradi.

– Njegova duša. On je toliko iskren, toliko emotivan i nekako to me je privuklo. U današnje vreme to je retkost naći neko ko je tako iskren i pažljiv kao on– iskrena je bila Mladenovićka za Grand. Online.


Pevačica otkriva i šta sada kaže njena baka koja je do skoro terala da što pre nađe ozbiljnog momka i stane na ludi kamen.

– Baki se sviđa, stalno ga prati i gleda. Kada je u jednom rijalitiju gledala naš nastup, tad je prokomentarisala da joj se sviđa– kaže ona koja je imala prilike da komunicira sa Šabanovićevim roditeljima.

– Upoznala sam ih preko video poziva, a moja mama je često kod mene tako da je on upoznao moju mamu i zajedno me zezaju u duetu (smeh)– potvrdila je pevačica.


Mišjenje roditelja o partnerima je uvek važno, a evo šta su rekli njeni kada im je saopštila ko je novi zet.

– Naravno da su bili srećni i iznenađeni. Kažu kakv smo mi roker i narodnjak. Često imamo problem, on hoće da sluša neku njegovu muziku, a ja moju. Voli da mu pevam pesmu „Poseban“, stalno pevamo ko kući, ali ne živimo zajedno– objasnila je Aleksandra.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić/ T. Bogavac