Login/Registracija

Mite Stoilkov RASPLAKAO fanove: „Ovo je SAVRŠENO“ (VIDEO)

Dok vredno radi na svojoj prvoj pesmi za „Grand produkciju“, Mite Stolkov rešio je da prekrati vreme u muzičkom studiju i obraduje publiku sa čak dva nova kavera.

Ali umesto da to objavi na Jutjubu, prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ učinio je to na Instagramu, što je sudeći po reakcijama bio odličan potez.

Maestralnim vokalnim sposobnostima raznežio je svoje pratioce, a oba videa brzo su postala viralna i izazvala posebne emocije. 

„Savršeno“, „Naježila sam se od glave do pete, svaka čast“, „Volim te, Mite“, glase komentari ispod obrade pesme „Što te nema“ koja je mnoge rasplakala.

……

I hitom „Da je tuga snijeg“ Dina Merlina raznežio je publiku i dobio pregršt komplimenata za emotvno izvođenje.

„Najbolji si“, „Omiljena“, „Rasplaka me svojim glasom“, samo su neki od prvih reakcija na kaver koji je pred vama. 

……

Inače, nakon finala u kojem je zauzeo četvrto mesto, Mite se preselio u Beograd

– Sada radim na karijeri, tako da ubrzo stiže i pesma- otkrio nam je prošle godine i priznao da muje potrebno vreme da se privikne na malo drugačiji način života u srpskoj prestonici. 

Dok se i dalje navikava na užurbani tempo života, na svojoj pevačkoj karijeri strpljivo radi, a u tome ima i pomoć svoje mentorke Viki Miljković.

– Razmišljao sam o duetu sa Viki, ali prvo moju pesmu, pa ćemo dalje da vidimo. Svakako smo ona i ja već pričali o tome- otkrio je Mite.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić