Login/Registracija

Mislio je da se ŠALE kada nije dobio NIJEDAN GLAS pa izašao U SRED EMISIJE

Pavle Pavlović (20) iz Paraćina večeras je branio boje tima Aleksandra Milića Milija a nasuprot njemu našao se Aleksandar Temelkov (21) iz Velesa, koji je došao iz tima Violete Miljković.

Pavle je za večerašnji nastup odabrao pesme “Čemu ovaj grad“ Darka Lazića i “Meni je s’ tobom sreća obećana“ Šabana Šaulića, a izbor Aleksandra Temelkova bile su pesme “Pazi šta ćes da poželis“ Jašara Ahmedovskog i “Ja sam šnajder“ Bore Drljače.

Četiri glasa otišla su u korist Pavla, dok je Temelkov ostao bez ijednog- Kandidat broj dva je u prošlom krugu prošao na šal i na šegu, i komiku i moju dobru volju, ali Tmelkov, sine moj mili, razumem te. I tvoju volju i želju, i da si najsrećniji kd staneš na ovu scenu ali nema dalje za tebe. Ne vredi…– rekla je Marija Šerifović.

451fd881da365fdeee2536dc43a806881939e6be

Aleksandar je zatim pomislio da se žiri šali, kao što su već jednom uradili, i da tek planiraju da mu daju glas, a kada je shvatio da su ozbiljni i da zaista smatraju da mu više nije mesto u takmičenju, on se zahvalio mentorki i sišao sa scene bez pozdrava.

– Pa nije ti mentorka kriva, alo dečko– iznervirana je bila Jelena potezom kandidata.

– Meni je žao, on je neko ko se zaista trudi. Mogao je da ide u baraž. On je baš entertejner– konstatovala je Viki, a Mili je imao predlog da se uvede džoker, za ljude koji uspeju da zabave žiri- Nije ovo strip Mili da uvodimo džokera– odgovorila mu je Karleuša, pa se nadovezala na Viki- Mi smo njega sada ozbiljno ocenili, nećemo ga više gledati kao sprdnju.

eb1176db6fe87ee08727ca90c992101723022675

I ostali članovi žirija složili su se da kandidati ne služe samo da ih zabavljaju već da pokažu odlike zvezde- Ma on je i sad dođao na šarm, a ni prošli put nije bio nešto– zaključio je Bosanac.

Drugog kandidata su svi ocenili kao korektnog pevača pa mu poželeli sreću u baražu.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac