Mirza Selimović slomljen zbog pevača: „Fališ, bio si mi kao stariji brat“

jasmin

Prošlo je godinu ipo dana od smrti nekadašnje zvezde „Granda“ Jasmina Hasića (37) iz Srebrenika, a tuga za njim i dalje ne jenjava.

Smrt pevača u crno je zavila njegovu porodicu, suprugu i dvoje maloletne dece, a ni njegove kolege ne kriju tugu zbog preranog odlaska prijatelja i saradnika, te se trude da snimcima i zajedničkim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama i dalje čuvaju sećanje na njega.

jasmin hasic

Jedan od njih je Mirza Selimović koji je Jasmina gledao kao starijeg brata, divnog kolegu i saradnika iz takmičenja.

-Jaško moj dobri, ne mogu da verujem da si nas napustio. Bio si mi mnogo više od prijatelja i kolege, bio si mi kao stariji brat. Rečima ne mogu da opišem tugu i bol. boli te tvoj Miki-napisao je Mirza nakon Jasminove smrti, a danas se na društvenim mrežama ponovo oglasio.

Screenshot 20230514 175647 Facebook

Pevač je objavio zajedničku sliku nastalu pre mnogo godina u njihovom rodnom Srebreniku, a zatim poručio:

-Fališ, Jaško moj!

Ova Mirzina objava dirnula je mnoge na društvenim mrežama, a mnogi Jasminovi fanovi zahvalili su mu se što čuva sećanje na prerano izgubljenog kolegu i prijatelja.

hasic jasmin

Podsetimo, pevač je preminuo 25. novembra 2021. u 37. godini života, ubrzo nakon što mu je dijagnostifikovan tumor na bubrezima koji je i operisao u Turskoj.

Uprkos velikoj volji i upornosti da ozdravi, bolest je bila jača, a iza sebe je ostavio dvoje dece Unu i Lejlu i neutešnu suprugu Jasminu koja nije mogla da se pomiri sa činjenicom da njenog Jaška više nema.

Jasmin se za „Zvezde Granda“ prijavio davne 2013. godine, a ulazak u finale takmičenja i popularnost stekao 2014.

– Bio sam amater, nisam verovao u sebe. Talenat sam nasledio od oca, on je baš muzikalan. Najbolje mi leži Harisov stil pevanja, imam boju glasa sličnu njegovoj, ali to me ne definiše kao pevača. Pevam dobro pesme i drugih izvođača. Inače, sam vrlo jednostavan momak, koji, sticajem okolnosti, zna da peva dobro. A, svoje slobodno vreme volim provesti s društvom u ribolovu – govorio je svojevremeno Jasmin.

BONUS VIDEO: Muzički put Jasmina Hasića Od prve audicije u „Zvezdama Granda“ do poslednje pesme

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić