Mirza Selimović otkrio zašto se SA DEVOJKOM NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI i da li PLANIRA SVADBU! (VIDEO)

Jedan od trenutno najpopularnijih mladih pevača Mirza Selimović kako se čini pored sjajne karijere koju je izgradio i na privatnom planu mu cvetaju ruže, te je nedavno kupio stan. Pevač je završio renoviranje i sve skockao po svom ukusu, a u stan se uselio sa devojkom.

– Završio sam renoviranje, ima još samo par sitnica i to je to. Sve od nule sam uradio, od struje, vode, gipsanih, molerajskih radova… – rekao je Mirza. 

Pevač je u skladnoj vezi, međutim retko se u javnosti pojavljuje sa devojkom, te smo ga pitali da li uskoro planira da ozvaniči vezu i stane na ludi kamen.

– Samim tim što se ne eksponiramo, ne planiramo ništa ni da objavljujemo posebno. Ja taj deo života nekako uvek gledam da ostavim za sebe i neka tako ostane – rekao je Mirza.

fe2baa8f8bc0b584b68402e7415ea5137f60c4d6

Pitali smo ga i šta mu devojka najviše zamera i koju njegovu osobinu najviše voli.

– Zamera mi to što sam prilično impulsiva i srčano reagujem nekad, a ono što najviše voli je to što sam pažljiv, osećajan, emotivan… Ne volim puno da govorim o sebi, ali eto te neke osobine koje mogu da izdvojim – rekao je pevač i otkrio da li je nekada u životu izgovorio rečenicu „Nema nazad kad se srcem zavoli“ kao što govori u jednoj svojoj pesmi:

– Nisam nikad rekao, ali to je tako nema nazad kad se srcem zavoli… Postoje nekad i neki loši izbori, ali sve se to dešava sa nekim razlogom, ali u svakom slučaju čovek kad je u ljubavi nikako nije racionalan, a ni realan, tako da ljubav je jedno ludilo potpuno, nenormalno stanje, pogotovo u nekom prvom stadijumu.

9096c0b9a51b4dc46640bcd1503c7b1ebcbbe2e7

Mirza je ispričao i da mu je Milica Pavlović pomogla u karijeri, a pored nje izdvojio je još neke kolege.

– Mogu reči da mi je savetovala da se prijavim i definitivno je uvek bila tu… Ne samo ona, tu je bio i Dženan Lončarević, Hari Varešanović i mnogi drugi koji su bili tu uz mene i dan danas su ostali uz mene. To su moji veliki prijatelji, tako da mogu samo da budem zahvalan što imam jedan takav krug oko sebe – kaže on.

Ceo intervju sa Mirzom pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić