Login/Registracija

Milica Pavlović JEDVA SUZDRŽALA SUZE: „Taj gubitak je BIO TRAGEDIJA, još učim da se NOSIM SA BOLOM“

Milica Pavlović, sinoć je publici predstavila četvrti po redu studijski album „Posesivna“, na kome je radila vrednije nego ikad i dala celu sebe.

Iako je njen put do srca publike preko muzike, a ne skandala i privatnog života koji krije od javnosti, nikada nije krila ljubav i podršku koju su joj pružali njeni baka i deka.

Nažalost, njen voljeni deka je napustio je ovaj svet pre nešto više od godinu dana, ali tuga koju ona oseća ne jenjava posebno u ovako velikim momentima.

– Uh…najiskrenije, ja sam izbegavala u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno.Naravno da sam ja bila svesna da moj deda ima dobar broj godina života, i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe u mom slučaju je to bila tragedija– sa knedlom u grlu rekla je Milica u emisiji „Exkluziv“.

Pavlovićeva ne krije da je upravo on imao ključnu mušku ulogu u njenom životu.

– Moj deda je moj otac. čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: „Ćale, moraš da razumeš. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj“– otkrila je pevačica i dodala da su njeni baba i deda zaslužni za sve što je ona danas.

Ne postoji osećaj koji je mogao da zameni sreću kada baš njima pusti svoju novu pesmu ili album, i na njihovim licima vidi ponos.

– Kada moj deda ujutru ode ispred prodavnice i počasti sve ispred i kaže: „Jel ste videli moju Milicu, moja Mika?“. Učim još uvek da se nosim sa tim bolom i ja trenutno i znam da bi moj deda rekao: „Glava gore, nema suza“, ne plašim se ja da pustim suzu, ali znam da bi on voleo… Moji baba i deda su moje blago i moje zlato. Svi ćemo ostariti, baba i deda, to mora da se čiva i da se neguje– jedva je suzdržala suze Pavlovićeva.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: S. Čumić