Login/Registracija

Milica Pavlović je trebala da ima OVU ZAPAŽENU ULOGU u filmu „Toma“, a evo zbog čega nije došlo do saradnje

Svoje glumačko umeće pokazala nam je u seriji „Pevačica“ u kojoj igra glavnu ulogu, a malo je poznato da je pre ovog projekta imala i drugih ponuda da se oproba u ovom poslu.

1a6a674f3458753c1d6f99490f847f9583c2e982

Naime, Milica Pavlović gostovala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gde je otkrila kako je mogla imati zapaženu ulogu u filmu „Toma“.

– Išla sam na sastanak, ali na kraju je Bjela odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu. Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali sa druge strane eto sačeka te svoj momenat i dobijete pravu stvar- ispričala je Milica.

Popularna pevačica, danas je ponosna na svoju prvu ulogu koja je ujedno i glavna, međutim kada su je prvi put pozvali na kasting mislila je da je u pitanju šala.

664fb01b789a628e08ecb266dbb4b23841201e0f

– Kada su me pozvali mislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što kuliram objasnili su mi sve– rekla je Pavlovićva, a zatim se prisetila i anegdota sa istog kastinga.

– Ja sam se pojavila na kastingu bez da znam napamet scene jer mi to nisu rekli- kroz smeh je otkrila ona.

Ne krije da joj je izlet u glumačke vode bio veliki izazov, a uprkos malom gore pomenutom pehu, uloga je bila kao stvorena za nju, a pozitivni komentari i rekacije publike na seriju ne prestaju da se nižu.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić,
Autor: S. Čumić