Milica Kostadinović žestoko potkačila žiri „Zvezda Granda“: „Vidimo se u Areni za 10 godina“ VIDEO

Milica Kostadinović

Pravu buru ove sezone svojim nastpima, stajlinzima, ali i britkim jezikom izazvala je mlada pevačica Milica Kostadinović koja je pre nekoliko nedelja napustila takmičenja.

Bura oko nje i njenih nastupa u „Zvezdama Granda“ se ne stišava još uvek na društvenim mrežama, a sada se i ona oglasila pa je u svom stilu ponovo pecnula žiri, a posebno Snežanu Đurišić.

Milica Kostadinović žestoko potkačila žiri Zvezda Granda

Milica Kostadinović

Naime, u jednoj od emisija Snežana je rekla da Miličino pevanje nijen bilo na zavidom nivou, pa je dodala da je na pravom putu, ali za kući, što je mladu pevačicu izrevoltiralo, pa je ponovo odgovorila starijoj koleginici.

-Sve sve slažem sa Snežanom, vidimo se u Areni za 10 godina – napisala je Milica.

@milica_kostadinovic

sve se slažem sa Snezanom😂 Vidimo se u Areni za 10. godina ❤️ #zvezdegranda

♬ Bas mi se svidja tvoja devojka – Live – Zorana Micanovic

Podsetmo, nakon što je u jednoj od emisija Milica napustila takmičenje, Saša Popović je odlučio da joj pruži još jednu šansu, a ona je nakon toga o ovoj temi govorila za Grand.

Iako je tada osvojila dva glasa i pevala u baražu, Milica je nakon te emisije završila takmičenje za ovu sezonu.

-Šta se dogodilo, to bi morali da pitate žiri. Iskreno ja sam zadovoljna i smatram da mi je ovo bio najbolji nastup do sada, ovo stvarno iskreno kažem. Zašto dva glasa stvarno ne znam, ali Bože moj. Ja volim baraže (smeh)- rekla je Milica i osvrnula se tada na komentare žirija:

-Ne pogađaju mene komentari uopšte, apsolutno se ne potresam. Krivo mi je samo što je Mili odjednom prestao da daje glasove. Mili, gospodine Mili, molim vas.

BONUS VIDEO – Milica Kostadinović plače nakon ispadanja iz „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković