Login/Registracija

Mili protiv žirija, POZVAO BOSANCA U POMOĆ: „Ti reci da li se to tako peva“

Priliku da pokažu koliko su napredovali večeras su imali i Srđan Stanić i Natalija Joksimović koji su ukrstili glasove u još jednom duelu.

Oboje su odabrali težak pevački repertoar, pa smo tako Srđana slušali kako peva „Ona nije kao druge“ i „Ima pravde, ima Boga“, dok je Natalija izvela numere „Proklet da je ovaj život“ i „Imam pesmu da vam pevam“.

Joksimovićeva je bila nadmoćnija i osvojila 5 glasova žirija naspram tri glasa za njenog duelistu.

– Srđanu nisam dala glas jer mislim da večeras nisi pevao dobro. Ti to možeš mnogo bolje, ti meni sve umornije zvučiš. Ti ukrasi ne izlaze kako treba. Natalija, prva pesma je bila falš kompletna, visoka celu pesmu– rekla je Marija Šerifović.

Saša Popović pozvao je Voju da se uključi iz bekstejdža gde je bila Zorana Mićanović koja je pružala podršku Srđanu.

– Ovu matricu prve Srđanove pesme treba izbrisati za sva vremena. On je bio odličan zahvaljujući tako lošoj matrici. Moraš o tome povesti računa Mili, čisto drugarski, prijateljski…đubre jedno (smeh). Čuo se malo umor, ali ti si meni za sva vremena super. Druga kandidatkinja, prav pesma je bila diskutabilna, ali druga je, naročito u strofi, bila odlična- dao je svoj sud Bosanac.

Ana Bekuta se složila sa kolegom i posavetovala Stanića da se pred sledeći nastup dobro odmori i pojede suvu šljivu, na šta je Stojković dodao da uzme i orahe.

– Ni slučajno, orasi se uzimaju u drugoj…To ti znaš– odgovorila mu je Bekuta, a Ceca je Stojkoviću i Popoviću oručila da uzimaju orahe i med za srce.

Viki je istakla da joj je Natalija bila super, ali za Srđana je imala zamerku da se pesme koje je pevao ne izvode tako.

Đorđe se složio sa svojim kolegama i istakao da je glasao za raskoš.

Snežana je savetovala Srđanu da ne peva dvojke, jer mu za to treba iskustvo, ali da je druga pesma bila korektna.

Mili je smatrao da njegov kandidat nije bio za šest glasova, ali da nije bio ni za tri, a zatim pozvao Bosanca da potvrdi da li je u pravu, pošto su mnoge kolege zamerile njegove interpretacije što je Stojković potvrdio jer je on producirao prvu Srđanovu pesmu.

– On se muški izborio na ovakvu matricu. On je lav bio kada je pevao to jer ja znam kako tu pesmu treba pevati, ja sam je producirao, ja sam je svirao– počeo je da objašnjava Dragan.

Snežana je otpevala refren, za koji je Bosanac tvrdio da se ne peva sa tim trilerima.

Ceca se složila sa kolegama da je njena kandidatkinja u prvoj pesmi bila nestabilna, ali i da nije brinula jer zna koliko su njene vokalne sposobnosti.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić