Login/Registracija

Mili PODRŽAO TAKMIČARKE čiji su stajlinzi izazvali HAOS: „PROŠLO JE 22 GODINE OD KRAJA PROŠLOG VEKA“

Smele odevne kombinacije koje su sinoć u „Zvezdama Granda“ ponele Anastasija Ićurup i Maja Đorđević, izazvale su žustru polemiku koja je kulminirala svađom među članovima žirija.

Ana Bekuta bila je najoštrija u svojim kritikama smatrajući da su se obukle degutantno.

– .To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad– bio je Bekutin sud koji su podržali i Snežana Đurišić kao i Bosanac.

Sa druge strane Aleksandar Milić Mili branio je takmičarke čestitajući im na stajlingu.

– Ja hoću da im čestitam na stajlingu. Kao da ste izašle iz novog Betmena! Gledamo te filmove, kako su ih napravili. Ono što me najviše vređa je da izvođača promatra kao seksualni objekat. Ja gledam izvođača kao sliku, neću da odem u Metropoliten galeriju i da gledam golotinju, nego idem da gledam umetnička dela. Ono što je izraz ovih mladih osoba sa punom hrabrošću da izraze stil koji je prilagođen svom vremenu, od kraja prošlog veka je prošlo 22 godine. Svaka muzika ima veze sa ovim izgledom. Čim kažeš da je nešto vulgarno, znači da promatrate izvođače kao seksualne objekte. Ja sam dao glasove samo za izgled, pevanje nije bilo dobro. Izvinjavam vam se na svim uvredama koje ste dobile. Maja je imala dosta falševa, Ićurup je mnogo nesigurna i to mora da ispravi – rekao je Mili.

Sa njim se složila i Ceca koja tvrdi da scena danas trpi sve.

– One su mlade devojke, scena trpi sve. Današnja omladina se više svlači nego oblači i to nije ništa novo. Stvar je ukusa! Prelepe su i prezgodne, ali što manje pokažate zanimjivije ste, a što se mene tiče možete šetati gole – posavetovala ih je Ceca.

Podsečamo, nakon emitovanja sinoćne emisije Anastasija Ićurup odlučila je da odustane od takmičenja, a tim povodom oglasila se i njena mentorka Marija Šerifović o čemu više možete pročitati OVDE.

Maja je odlučila da je ovi komentari ne pogode i da se bori i u narednom krugu.

– Iskreno, ulazeći u ovaj posao i takmičenje znala sam da neće biti lako, ali poštujem svačije mišljenje. Nisam se osećala ni povređeno ni uvređeno, jer ukusi su različiti i to je i prihvatiljivo– rekla je takmičarka.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić