Login/Registracija

Mili otvorio vrata svog studija, pale prve pesme za finaliste (VIDEO)

Finale „Zvezda Granda“ tek što se završilo, a „Grand produkcija“ već je počela da radi na novim pesmama koje će snimiti finalisti.

Producent i mentor Aleksandar Milić Mili ugostio je našu ekipu u svom muzičkom studiju gde se uveliko snimanju pesme koje će dobiti finalisti koji su u velikoj završnici zauzeli prva četiri mesta. 


Imali smo priliku da čujemo kako zvuči pesma Isaka Šabanovića i Valentine Kuzmanović, koji su i prvi ušli u Milijev studio, ali i da saznamo da će i pobednik Mahir Mulalić i Mite Stoilkov uskoro „zasući rukave“ i snimiti svoj prvi singl za „Grand produkciju“. 

– Deset pesama je spremno, ali se prvo rade numere za prva četiri mesta gde su Mahir, Isak, Valentina i Mite. Po prvi put radimo album „Zvezda Granda“ za sezonu 2020/21 i probaćemo da od toga napravimo tradiciju, da svake godine okupimo najbolje autore i kompozitore, a ja ću da produciram.  Ove godine su tu Jelena Trifunović, Miloš Roganović, Baša i Marko Cvetković – objasio je Mili i dodao da su ostvarili saradnju i sa grčkim kompozitorima i da će upravo ta muzička različitost biti ključ uspeha novih pesama finalista.

Kako je rekao, uskoro se očekuje premijera novih singlova prva četiri takmičara iz finala, dok ćemo numere preostalih finalista slušati u septembru. 


Pred našim kamerama Isak je priznao da mu se dopada pesma koju mu je uradio mentor i najavio: – Od mene očekujete nemoguće (smeh), ali biće nešto u fazonu „Bijelog dugmeta“.

Kako rad u studiju ume da bude naporan, pogotovo za mlade nade poput Valentine i Isaka, producent je istakao da ima mnogo strpljenja, a za pojedine i specijalne metode.

– Iznenadili su me jer su nakon tog prvog nesnalaženja u studiju uspeli da savladaju sve, uneli energiju iz šoua, koncetrisali se i oduvali. Evo, Valetina je to oduvala za par sati – otkrio je Mili i dodao da za neposlušnog Isaka ipak ima posebne metode.


– Ja sam prezadovoljna, pesma je lepa, emotivna i nadam se da će se publici svideti – rekla je Valentina za naš portal, a Mili dodao da je siguran u to, kao i da je zadovoljan u kom smeru ide karijera mladih finalista. Ono što ga posebno raduje jeste njihova poslušnost i disciplina, ali ga brine da li će njegov miljenik uspeti da se skrasi. 

– Pre neki dan je objavio konkurs za devojku, u prvih sat vremena se javilo 30 000 baba, traže preporuku za zube. Znači, uspelo je – našalio se Mili. 


Kako smo se proveli u Milijevom studiju i kako su se snašle mlade nade „Granda“, pogledajte u videu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić