Login/Registracija

Mili OTKRIO ŠTA GARANTUJE PROLAZ NA AUDICIJI, pa se dotakao Zorane i Isaka:“ On se okrenuo, a ona je dokaz svega što sam tvrdio“

Bližimo se finalu „Zvezda Granda“, a audicije za nove kandidate počinju već danas u Nišu, nakon čega se nastavljaju u nekoliko gradova širom regiona, gde će pevačke nade okušati sreću da postanu deo ovog prestižnog takmičenja.


Muzički direktor, Aleksandar Milić Mili, posebno se raduje što će ove godine audicije biti uživo jer kako ističe to je jedini način da se stekle celokupam utisak o budućim takmičarima, kojima je dao važan savet pred njihovo prvo pojavljivanje.

– Prvo bi ih savetovao da pokažu da nemaju strah, a da bi savladali strah neka upotrebe ljubav prema muzici. Izađeš i jednostavno pokažeš koliko voliš muziku, koliko voliš da pevaš, da plešeš, da budeš performer, jer to je ono što se prvo vidi-  tvrdi on.


Uverili smo se u to da je ovaj muzički šou namenjen izvođačima koji pevaju sve žanrove, što potvrđuje i Mili koji je ovim putem ohrabrio sve da se prijave i pokažu šta znaju.

– Ko peva i narodnu i zabavnu muziku, čak i ko je umetnički tip kao što je bila moja Zorja mislim da im je to jedna velika šansa i da se slobodno prijavljuju jer nema šanse da će bilo ko da zažali. Najteže u životu je pobediti sam sebe– kaže Milić koji iako uvek deluje vedro i nasmejano ima velika očekivanja.

– Saša je mnogo fleksibilniji nego ja. Ja sam profesionalac i bez obzira što se smejem rezultati su surovi. Isak je na toj audiciji čučnuo i okrenuo se, ali uprkos tome ja sam video da tu ima nešto što je skupo i tako se i pokazalo– istakao je on.


Kako je zaslužan za karijere mnogih naših zvezda, priznaje da od samog dolaska u Grand ima misiju da stvara nove velike zvezde što je potvrdio sa ogromnim uspehom Zorane Mićanović.

– Ja sam i došao u Grand i moja ideja je da jednu ili dve zvezde godišnje ću da vodim, da se brinem o njima i da im usmeravam karijeru. Prva je bila Zorana koja nije ušla u finale, ali ono što sam od početka tvrdio dokazao sam pesmom koja sada broji 20 miliona, a za nekoliko dana izlazi i druga pesma– ispričao je Mili koji u budućoj zvezdi mora da oseti borbu i konstatnu upornost koja će iskoristiti nečiji talenat u punom potencijalu.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić