HIT SCENA U GRADU! Mili i Bosanac guraju najnoviji Ferari Saše Popovića od pola miliona: „Ovo ti ništa ne valja“ (VIDEO)

Saša Popović, kreativni direktor „Granda“, nedavno je pazario čak dva Ferarija čija je vrednost precenjena na više od milion evra, a ekipa našeg portala snimila ga je usred grada, gde se i dogodila nesvakidašnja scena.

Dragan Stojković Bosanac i Aleksandar Milić Mili bili su u prilici da detaljno razgledaju Sašin najnoviji Ferrari u beloj boji i da se kao strastveni ljubitelji luksuznih četvorotočkaša provozaju u istom, ali i da se našale sa Popovićem tvrdeći da mu auto ne valja.

Kako je pored Ferarija bio parkiran pikap, Boske i Mili su se našalili da je to pravi automobil.

sasa popovic ferari beli

-Znaš Pežo, to je to – objašnjavao je Bosanac Miliju kvalitet dobrog vozila, na šta se Popović nasmejao i pored svog Ferarija izgovorio:

-Sad ću ti ja pokazati kako ovaj auto ide.

Boske je osmotrio Popovićevu besnu mašinu i uočio nedostatke.

-Da li je moguće Popoviću da ima ovo talasasto? Nisu dobro ofarbali – rekao je Boske pokazujući na linije od vrata, dok ga je Mili pitao da li je moguće da nije imao para da kupi cele gume.

popovc ferari

Na to je Saša upalio auto, spustio krov i pokazao kakvu besnu mašinu vozi.

-Ovako se vozi ovaj auto – rekao je Saša, a Boske je ušao u detaljnu analizu novog člana Popovićevog voznog parka.

-Auto ti je predivan, čekaj da vidim šta mu je bilo. Nešto mu je jak gas – dodao je Bosanac, dok je Mili ispitivao kvalitet pneumatika na najnovijem modelu iz Popovićeve garaže.

Tu se našao i Voja Nedeljković koji je odmah seo na mesto suvozača i stavio žuti pojas po propisu, ali Popović nikako da krene.

voja i popovic ferari
auto 1

Nikom nije bilo jasno šta se dešava, pa su Boske, Popović i Dejan Ćirković Ćira koji je takođe bio tu, priskočili u pomoć i krenuli da poguraju auto.

-Ubaci u prvu. Hajde, kreni! – dobacio je Mili.

auto 2

Nakon razgledanja automobila Saša i Voja su odustali od vožnje, pa je kreativni direktor „Granda“ podigao krov na svom četvorotočkašu.

-Ostavi Sale, šta ima veze… Nek’ padne kiša, da vidimo kako se ponaša po kiši – dodao je Boske.

auto 3

Popović je na kraju otkrio i kako odlučuje kada će da uzme crveni a kada beli Ferrari.

-To zavisi od vremena – dobacio je Mikica Gačić, ali je Popović to negirao.

-Ne, ne. Jedan je kad su praznici i kad je vikend, a drugi je… ovako – rekao je Popović, na šta je Voja kao pravi voditelj objasnio:

-I kao što možete da vidite po boji neparnim danima se samo vozi. Pardon, parnim. Dvojka. Danas je 28. mart, zato se vozi on. Slavonska Požega je jedno, a Sopot dva – našalio se Voja.

voja i popovic

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u ovom urnebesnom videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: A.Dačić