Login/Registracija

Maza: Ana je super mama koja nije svesna svoje lepote (FOTO)

Nastup atraktivne Ane Vlajić (32) iz Lazarevca u “Zvezdama Granda” nikoga nije ostavio ravnodušnim, a kada su članovi žirija čuli da ima troje dece počeli su da joj dele komplimente na račun izgleda. Zgodna mama posebno je oduševila Jelenu Karleušu koja joj je rekla da podseća na princezu iz “1.001 noći” kao i da izgleda kao milion dolara. 

Anina drugarica, Dragana Petrović Maza, koja joj je bila u podršci u prvom krugu i koja se takođe takmiči ove godine u „Zvezdama Granda“ kaže da ona nije svesna koliko je lepa. 

„Ana je prava femme fatale! Ona puno radi na sebi, posvećena je majka i super žena. Izgleda savršeno i odlično radi svoj posao“, otkriva Maza koja se sa Anom i njenim suprugom Darkom druži privatno, a često nastupaju zajedno. 

„Darko je bio inicijator njenog prijavljivanja u ‘Zvezde Granda’ i doveo je na audiciju. Krivo mi je što se nisu oboje prijavili kao bračni par je bi to bila super fora. Volim da radim sa njima jer se  odlično slažu, imaju troje dece i vrlo su pozitivni pa nam je na nastupima uvek zabavno“, otkriva Maza. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić