Login/Registracija

Marina Bogdanović: U ponoć ću zamisliti želju da snimim duet sa Lukasom (VIDEO)

Zvezda Granda Marina Bogdanović koja je nedavno izdala svoju prvu pesmu za „Grand produkciju“ priča da li je zadovoljna kako je singl “Kreni odmah” prošao kod publike, da li ima poslovne planove u narednoj godini i otkriva bez čega neće moći u noći 31. decembra.

Da li si zadovoljna reakcijom publike na pesmu “Kreni odmah”?

Moram da priznam da sam prezadovoljna. Malo sam se pribojavala kako će ljudi reagovati na numeru, jer sam ipak uradila nešto drugačije nego što je moja publika navikla da čuje od mene. Naravno da ima i negativnih komentara, ali ja volim da čujem i dobru i lošu kritiku.

Da li je u planu možda već nova pesma?

Planiram da snimim uskoro još jedan singl i već sam odabrala par tekstova koji bi mogli da dođi u obzir. Ponovo ću sarađivati sa momcima iz grupe „Đans“ i Gazda Pajom, a moguće je da ćemo i snimiti zajedno pesmu. Takođe planiram da u aprilu ili maju snimim jednu baladu. Moram i da kažem da postoji velika verovatnoća da ću sa svojom pevačkom grupom snimiti prvi album, što mi je posebno drago.

Po čemu ćeš pamtiti ovu 2016. godinu?

Pa definitivno po prvoj pesmi u karijeri koju sam snimila. Ja sam iskreno jedva čekala da pokažem sve što mogu na sceni, jer nas je ipak takmičenje u nekoj meri ograničavalo. Kad god sam gledala svoje snimke iz emisija, nikad nisam bila potpuno zadovoljna. Tako da ću ovu godinu pamtiti po tome što sam ovom pesmom pokazala da mogu više od onoga što se od mene očekivalo.

Šta želiš sebi u godini koja je pred nama?

Želim da snimim spot za pesmu „Kreni odmah“. Tokom sledeće godine volela bih da snimim duet, a u najužem izboru bi bio Aca Lukas, Aco Pejović, Dženan ili Dejan Petrović. Takođe bi volela da imam što više nastupa i ovde i u inostranstvu. Želja mi je da osvojim svet. (smeh)

Da li pevaš negde za Novu godinu?

Za Novu godinu i reprizu ću nastupati u klubu „Cirkus“. Presrećna sam zbog toga jer je beogradska publika već navikla da tamo pevam svakog petka. Biće baš domaća atmosfera. (smeh)

Koji odevni predmet ili aksesoar ćeš obavezno poneti u novogodišnjoj noći?

Definitivno neću moći bez parfema. (smeh)

Dok nas Marina ne obraduje novom pesmom, podsetimo se njenog singla prvenca „Kreni odmah“:

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić