Marija zavirila Viki ispod suknje: „Izgledaš kao navijačica“ (VIDEO)

ZIRI ZVEZDE GRAND

Kao i svake subote ekipa naše redakcije prenosi vam šta se dešavalo iza kulisa „Zvezda Granda“. I ovoga puta članovi žirija došli su nasmejani i spremni za novi šou.

Od silnih poslovnih obaveza Viki Miljković jedva da stiže da jede, pa je ovog puta obezbedila grickalice za snimanje kako bi utolilia glad, a kako je nosila veoma kratku suknju, za koju moramo priznati da joj savršeno pristaje, Marija Šerifović nije moglad da odoli, te je zavirila ispod suknje svoje koleginice.

Au Viki, izgledaš kao navijačica- rekla je Marija začuđenoj koleginici.

Viki i Marija

Na ovo snimanje došla je i jedna od pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović koja je pred nastup bila veoma uzbuđena, a imala je i malu tremu. Nekadašnja mentorka odmah se potrudila da je uteši i oraspoloži:

Sigurna sam da ćeš pokidati – rekla je Marija.

Za to vreme Đorđe David se pobrinuo da na scenu izađe sa blistavim osmehom, pa je tik pred snimanje oprao zube što je mnoge iznenadilo, ali roker ionako ne mari za komentare.

Voditelj Voja Nedeljković pitao se gde se to Đorđe sprema i da se ne takmiči možda u pranju zuba, a Sanja ga je odmah prekinula:

-Daj Vojo šta ti je?

dzordz edavid

Napokon je i snimanje moglo da počne. Dok je Džejla pevala na sceni Ceca je pravila selfije, a Viki i Mili su se baš opustili i džuskali sve vreme uz novi hit mlade pevačice.

U jednom trenutku Marija je snažno povukla Cecu za ruku i pitala:

-Džejla je najbolja, zar ne?

ANA BEKUTA

Ceca nije imala izbora nego da se složi, a Ana Bekuta se potrudila da sve stručno objasni:

Odlična je u visokim lagama – zaključila je pevačica.

Ovaj tekst kao i uvek plod je naše mašte u cilju da vas zabavimo i dočaramo atmosferu iza kulisa, a video možete pogledati ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Dačić/I.G.