Login/Registracija

Marija Šerifović BEZ DLAKE NA JEZIKU prokomentarisala takmičare: „NIKO NEMA MOZAK“

Nakon što je pre nekoliko meseci rastužila mnogobrojnu publiku odustajanjem od snimanja vlogova, Marija Šerifović rešila je da im jedno veče ulepša i oglasila se putem svog Instagram profila. Kako je već nekoliko dana vezana za krevet zbog problema sa sinusima, poput većine, vreme je provodila na društvenim mrežama.

– Shvatila sam da nemam više živaca za ovaj narod, svi hoće da se vidi što više, što bolje, hoće da sve pršti na sve strane, a niko dinara nema! Šta je to, šta je to?! U stvari, prosto je, to su samo kompleksi- počela je Marija, međutim njena priča se tu nije završila.

Koliko je ona nedostajala svojim pratiocima, čini se da su isto toliko i oni njoj budući da je otvorila dušu i pokrenula mnoge teme, a veliku pažnju privukla je baš ona koja se tiče učesnika „Zvezda Granda“.

– Zaključila sam još nešto, a to je da u „Zvezdama Granda“ ja ginem sa onom decom, trudeći se da budu što bolji ljudi, pevači, izvođači i interpretatori, a onda se to takmičenje završi i onda dok gledaš njihove postupke, onako kako vreme teče ti u stvari primetiš da je to bilo samo jedno gubljenje vremena. Naravno, čast izuzecima koji su ultra retki. Istovremeno, to je verovatno zato što niko nema ideju, niko nema mozak, niko ne želi nešto veliko, niko ne mašta i ne vidi sebe negde. Okej, razumem i da mora da se živi i da se sipa gorivo, da se kupuju pelene, sve to razumem, ali ako već vidiš da imaš predispoziciju da budeš nešto veće nego što ti ovaj trenutak pruža, pa valjda ćeš da uradiš sve na ovom svetu… Ne znam– ispričala je pevačica.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama zbog ovih videa veliki broj njenih obožavaoca ponadao se Marinom povratku jutjuberskoj karijeri jer kako tvrde njene konstatacije ih uvek nasmeju i oraspolože.

Podsetimo, glavni razlog da stopira snimanje vlogova je priprema novog albuma koji iziskuje mnogo truda i vremena.

– Da li ću snimati ne znam, najiskrenije nemam pojma. Ja i dalje glasam za to da ovde stanemo, ali eto ako baš budete ubedeljivi, ako me baš ubedite u suprotno i ako baš pokažete ljubav prema ovim vlogovima videću da nekada to nastavim. Negde je do vas, ali negde je i do mene. Svakako sam ja u ovome uživala, ali ajde da probamo zajedno da nađemo neko međurešenje- poručila je Mara tom prilikom.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović