Login/Registracija

Marija na IVICI NERVNOG SLOMA: “Proradila mi štitna, ti si za BATINE“

Nastup koji je doveo Mariju Šerifović do ivice nervnog sloma jeste nastup njenog kandidata Vladana Manića Čape (20) iz Pirota.

Iako se u prvom krugu pokazao kao izuzetan talenat sa raskošnim glasom, sada je bio samo bleda senka tog momka, što se njegovoj mentorki nije uopšte dopalo.

Nakon otpevanh pesama “Kuda ideš srećo moja“ i “Nekeda smo ti i ja“  Čapa je dobio 5 glasova, većinom zbog stare slave.

– Vladane ti si za batine al’ to će Mara sve da ti kaže kad dobije reč- rekao je Đorđe sa čim su se složili i ostali članovi žirija.

– Je*’o si ježa od Marije– konstatovao je Popović.

– Pogledajte mi štitnu žlezdu. Dobila sam šest čvorića ovde- objašnjavala je Marija držeći se za vrat, pa krenula da komentariše svog pulena.

– Čapo, je l’ se ovako peva druže? Šta si se presamitio? Šta pevaš bre k’o ribica neka? Znaš ti kako tipevaš! Gde je ona boja, gde su ukrasi, gde je vazduh?- pitala je Marija vidno besna.

Takmičar je odgovorio da ga je savladala trema te ga je mentorka ponovo upitala da li hoće da ide kući ili da se takmiči.

– Oćes da se brukaš i meni da dižeš pritisak? Nemoj molim te- poručila je Mara.

Saša je smatrao da je suvišno da žiri komentariše dalje te je poručio Čapi da se dobro pokaže u baražu i osvetla obraz i sebi i mentorki.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac