Login/Registracija

Marija isprozivala takmičarku: „Odakle ti ideja da pevaš Vanu?! To čak ni ja ne pevam!“

U četvrtom duelu predstavili su nam se Miodrag Đokić(18) iz Niša i Julijana Denčić(29) iz Paraćina.

Miodrag kome je mentror bila Goca Lazarević pevao je pesme „Ciganin sam al najlepši“ i „Nema ništa majko od tvoga veselj“, dok je MIlijeva kandidatkinja odabrala numere „Kao da me nema tu“ i „Neko nije“.

Miodarg odlazi u četvrti krug sa maksimalnih šest glasova, dok Julijana dobija samo jedan glas podrške i ne prolazi u dalje takmičenje.

 –Ja ću reći nešto milim da je istina, mislim da Miodrag Đokić iz Niša u ovog godini najbolji  pevač narodne muzike!- uputila je Marija reči hvale Gocinom kandidatu.

Kada je želela da da svoj sud o Milijevoj takmičarki, Mili je odmah odbranio kako ona peva tačno i bez falša samo što joj fali energija što je razbesnelo Mariju koja je osula paljbu po kandidatkinji

Da li ti razumeš ko je Vana? Razmeš? Ako misliš da razumeš kako stavljaš u istu liniju ideju i mogućnost da se ti baviš programom koji je pevala ta žena? time direktno činiš sebi jednu veliku katastrofu. Ja sad da mi neko kaže da treba da pevam Vanu ja bih rekla bežite bre kakva Vana kakvi bakrači! Vi uzmete pevate Vanu mrtvi ladni, pevate Tošeta, pevate Jelenu jel vi razumete o čemu se tu radi?! ne razumete baj!

Karleuša je Miodragu rekla da je super pevač ali da je pevanjena svadbama njegov pravac sa čim se Popović nije složio i odbrao ga da će da on daleko dogurati.

Ubro je žiriranje stavljeno u drugi plan kada je Jelena upitala Gocu Lazarević kako je i posle toliko godina tako mladolika i želela da sazna u čemu je tajna.

-Jeco, pevam seljačke narodnjake po svadbama i zato sam takva- odgovorila je kroz smeh Goca.

Jelenu ovaj odgovor nije zadovoljio pa je pitala šta konkretno maže na lice i dodala kako podržava šta god da radi u ime lepote- Čak iako koristiš krv maloletnih dečaka podržavam- izjavila je diva.

Pošto su se već dotakli teme lepote Sašu je zanimalo koje je to estetske operacije Jelena imala, ističući da je to pita u ime cele nacije.

Samo jednu jedinu, nikada na licu ništa nisam radila samo grudi- izjavila je Karleuša, a zatim je pozvala Anu da potvrdi kako je njena zadnjica prirodna i da se menja u zavisnosti od kilaže sa čim se Bekuta složila.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić