Login/Registracija

Marija ispitivala kandidate da li će proći, a Krstinjin odgovor NASMEJAĆE VAS DO SUZA (VIDEO)

Još jedan Marijin vlog oduševio je njene pratioce jutros, a ono što je mnogima bilo interesantno je upravo to što je posvećen kandidatima. Iako je sniman u maju, te neki takmičari nisu više u takmičenju, Šerifovićeva je rešila sve da ih ispita za mišljenje o svom duelisti, pesmi koju su spremili i tome da li će proći dalje.


Krenula je od Miloša Kovačevića koji se prvenstveno predstavio, a zatim rekao – Pa mislim da je ok duelista, ali ja sam bolji. Mislim da ću da prođem.


Aldin Avdijaj je sledeći dobio priliku da kaže svoje mišljenje.

– Mogu da kažem da je moj duelista odličan. Drago mi je što je narodnjak, jer sam do sad bio sa zabavnjacima. Imam veću želju da se takmičim sa narodnjakom – istakao je on i dodao da nije siguran da li može da prođe u sledeći krug.


Nasmejala se Marija i konstatovala da se Aldin malo uplašio, a onda prešla na sledećeg kandidata.

– Ja kažem da je moj protivnik super, ali ja u moje telo ne sumnjam – rekla je Krstinja samouvereno, a kad joj je mentorka rekla da se ne bore telima, takmičarka je dodala – To je bitno. Celokupan utisak. Ja sam ubeđena da ću proći.


Za sam kraj ostao je Željko koji je bio skroz opušten – Ja se radujem ovom duelu! Ajde da se igramo, pa neka bolji pobedi. Dobar je duel i ja mu se radujem baš. Što bude biće. Ja se nikada ne radujem previše, pripremim se na najbolje pa se posle iznenadim.


Ostatak probe, sudeći po snimku, proveden je u lepoj atmosferi i ozbiljnom vežbanju, a od gorenavedenih kandidata, u polufinale otišla je jedino Krstinja Todorović.

Marija je kasnije razgovarala i sa ostalim takmičarima, a njihov odgovor pogledajte u videu ISPOD!

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: K. Stanković