Marija iskulirala Viki, Bekuta u šoku na snimanju ZVEZDA GRANDA: „Nije bezbedno“ (VIDEO)

marija boske

Atmosfera u „Zvezdama Granda“ sve je napetija i vrelija, a tome velikim delom doprinose članovi stručnog tima najgledanijeg takmičenja koji iz subote u subotu ulaze u žestoku borbu za kandidate. A tako će biti i večeras u petoj epizodi u kojoj vas očekuje neočekivano.

Mada su do sad čarke izostale u prvom krugu, iza kulisa miriše kao da ih ima. Bar je tako delovalo kad je Marija Šerifović ušla u studio i na trenutak zanemarila koleginicu Viki Miljković i sela do Saše Popovića.

marija viki popovic 1

-Ćao, Viki. Izvini, sedam da bih gledala kalendar sa Saletom. Nešto važno nam je ovo i u interesu svima – rekla je Marija, pa je Viki morala da interveniše kod kreativnog direktora „Granda“.

Da li se žalila ili pregovarala nije nam poznato, ali sudeći po prstu kojim maše ispred nosa, nešto baš i nije štimalo kod Viki.

viki popovic

Draganu Stojkoviću nije bilo jasno zbog čega su ga izostavili u pregovorima oko kalendara, pa je smislio opasan plan da pozove svoje društvo na snimanje i sa istim zaigra kao nikad do sad.

boske

I dok su se pojedini „peckali“ i intervenisali kod Popovića, Ana Bekuta imala je preča posla.

Ona se uplašila da i nije baš bezbedno na snimanju, pa je odmah i reagovala.

bekuta

-Ljudi, ova struja ovde… – rekla je Ana, ali joj je Đorđe kroz smeh poručio da su svi kablovi u redu, što je zabrinulo i Sanju Kužet.

Ali ništa ne treba da vas brine, sve je bezbedno i spremno za večeras, bar tako govore snimci koje je ekipa Grandovog portala zabeležila.

Šta se dešavalo iza kulisa i ko se najviše peckao, a ko poentirao, pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić