Login/Registracija

Marija ga učila, a sad prednost daje Đorđu: „ON ZNA MATERIJU“ (VIDEO)

Prvi put na Grandovu scenu Hanad Džehverović stao je davne 2013. godine i već tada mnoge uverio da je za nju i rođen. Vreme koje je od tada prošlo učinilo je da zaboravi na tremu i sada zablista u punom sjaju.

– Posle tog prvog nastupa više nikada nisam imao tremu. To što sam se vratio u ovo takmičenje je za mene nešto posebno jer ja ovu scenu i ljude mnogo volim. Uživam što sam ovde i za mene je ovo praznik- istakaoje Hanad za Grand Online.


Iako mu samopouzdanja ne manjka tvrdi da ga je iskustvo naučilo da je vežbanje i priprema za nastup više od pola posla.

– Ne treba da se izgori u želji za pobedom i što boljim plasmanom, već je potrebna koncentracija da ono što se navežbalo se sprovede u delo. Naravno, energija me vuče, ali treba sve odraditi profesionalno- objasnio je Hanad, a zatim dodao da smatra da za njega ima mesta u samom finalu.

– Ja sam neko ko jako veruje u sebe. Nisam nešto prepotentan, ali verujem. Mislim za sebe da sigurno mogu da pobedim- tvrdi Džehverović.


Tokom prethodne sezone mentorka mu je bila Marija Šerifović, dok sada ima zadovoljstvo da sarađuje sa Đorđem Davidom za koga ima samo reči hvale.

– Sve ono što sam ja zamislio od mentora on je ostvario. Takođe je to i Marija radila, jedina prednost kojoj bi ja dao Đorđu Davidu je to što je on roker i što zna materiju koju ja pevam i onda ima nekih ludih ideja, ipak se on time bavi. Sve ono što ja znam on nadogradi svojim idejama i da mi vetar u leđa. To je ono što mi je stvarno trebalo i uživam u tome- priznao je za Grand Online, a sa kakvim komentarima se susreće saznajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović