„Mama izađi iz televizora“: Ana Vlajić je imala najlepšu podršku u takmičenju (VIDEO)

Iako nije uspela da se plasira u polufinale „Zvezda Granda“ Ana Vlajić ima mnogo razloga da bude srećna i zadovoljna postignutim. Ponosna mama Viktora (6), Angeline (3,5) i Anike (2) imala je najveću podršku tokom takmičenja od svoje porodice. 

„Prihvatila sam poraz  kao nešto dobro jer sam se prvi put takmičila i dogurala do petog kruga. Samo mi je krivo što nisam prikazala sebe u punom svetlu jer tek kada sam stala na scenu shvatila sam da to nije tako lako kao što izgleda. Potrebna je posebna priprema i nikad ne pokažeš svoj maksimum“, kaže Ana i dodaje da je tokom takmičenja kod kuće imala najbolje navijače, njenu decu.

„Često su komentarisali ‘Mama izađi iz televizora’, ‘Mama ide na posao u Zvezde Granda i mnogo je lepa’ i uvek mi je bilo puno srce nakon takvih izjava“, kaže pevačica koja je pored svih obaveza uspela da nađe vremena za svoju decu. Najviše voli kad ih sprema za maskembal, šminka i pravi kostime. Njenu ćerku Angelinu je jedan ruski sajt nedavno proglasio za najbolje kostimiranu devojčicu iz crtaća „Maša i medved“, a sve zasluge za to pripadaju Ani.

9161b466f93f087abe7d7cb9217eea05e9fc09da

Inače, Anin suprug je nedavno bio na audicije za novu sezonu „Zvezda Granda“, a više o tome možete saznati OVDE.  Da li će oboje učestvovati u novoj sezoni „Zvezda Granda“ ostaje da vidimo, a do tada se podsetite Aninog poslednjeg nastupa u 11. sezoni takmičenja: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.B.