Login/Registracija

MAJSTOR SVOG ZANATA: Velid pokazao kako se zagreva pred svirku (VIDEO)

Za ovogodišnjeg finalistu „Zvezda Granda“ Velida Handžića možemo reći da sada živi svoj san. Svoju pevačku karijeru počeo je kao potpuni amater sa samo četrnaest godina, a danas uživa u popularnosti koju je stekao zahvaljujući svom talentu i Grandovoj sceni.

Plodove svoje višemesečne borbe i dalje ubira, a zasluženo je jedan od najangažovanijih mladih pevača kada su u pitanju privatne proslave i veselja.

Ipak, nije samo glas ono što ga čini jednim od najtraženijih već i neverovatna energija kojom zabavlja narod gde god da se pojavi.

Zahvaljujući mentorki Snežani Đurišić naučio je mnogo toga što i danas praktikuje, te poput pravog proifesionalca pred svaki nastup vežba, a delić priprema podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

– Zagrevanje- napisao je Handžič u opisu videa koji je snimljen u kućnoj atmosferi.

Kao od šale, Velid je razvalio Sinanovu pesmu „Pogledaj me“ i dirnuo srca mnogih koji nisu odoleli da mu uzvrate nizom komplimenata.

 „Ma bravo Velide“, „Svaka čast momče“, „Kratko i jasno- majstor“, „Alo čoveče, kako ovo zvuči!“, „Najbolji si!“, samo su neke od reakcije pratilaca.

U videu ispod pogledajte kako izgleda kad Velid zagreva grlo za nastup:

……

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović